Απίστευτο ! Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στη Δούρου (updated)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 13:32

Απίστευτο ! Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στη Δούρου (updated)

  https://www.youtube.com/watch?v=ptc3Jyiu6gc Δηλώσεις Κανέλλη   https://www.youtube.com/watch?v=S9fc1QXWdmI  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Όλα έγιναν on camera στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1- Επιτέθηκε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής και σε άλλους- Τη σύλληψή του θα ζητήσει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!


Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του, τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από 'δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε τ «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».

Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη, χτύπησε και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου πρόκειται να ζητήσει τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη.

H απάντηση Κασιδιάρη :


https://www.youtube.com/watch?v=7EcCtcFFtwY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ.