Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Γυρίζουμε σελίδα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 09:53

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Γυρίζουμε σελίδα»

Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της εκλογικής αναμέτρησης της 17 Ιουνίου. Καλούμαστε ως Έλληνες πολίτες να πάρουμε ίσως, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της σύγχρονης ιστορίας μας. Η Ελλάδα λοιπόν που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε ακόμα χειρότερα. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστούμε γρήγορα. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και οι πολιτικοί αρχηγοί, Ν.Δ – ΠΑ.Σ.Ο.Κ, ως σκιές του εαυτού τους, κινούνται σε ένα θέατρο σκιών. Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης χρεοκόπησε με τρόπο εκκωφαντικό.


Το πολιτικό σύστημα της χώρας, κυρίως τα πρώην δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας και οι γραφειοκρατίες τους, που επινόησαν την διαφθορά και την συναλλαγή με την διαπλεκόμενη επιχειρηματικότητα λειτούργησαν ουσιαστικά σε βάρος της κοινωνίας την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν. Με αντάλλαγμα την ψηφοθηρία, ικανοποιούσαν τις τρέχουσες διεκδικήσεις χωρίς να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις πραγματικές ανάγκες της χώρας, να προβλέψουν το μέλλον και κυρίως χωρίς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μετάβασης της κοινωνίας από ένα είδος φεουδαρχίας σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό κράτος.

Στις 17 Ιουνίου καλούμαστε να ψηφίσουμε για τους χαμένους μας μισθούς. Για τις χαμένες συντάξεις. Για την ανεργία. Για τους νέους που μεταναστεύουν. Γι αυτούς που έμειναν άστεγοι και τώρα πεινάνε. Για τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά. Για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας. Για την χαμένη μας περηφάνια και αξιοπρέπεια. Στις 17 Ιουνίου είμαστε πραγματικά σίγουροι για το τι θέλουμε?

Σήμερα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι δύο απαξιωμένοι μηχανισμοί με στελέχη-φαντάσματα που δίνουν μάχη για να παραμείνουν στο προσκήνιο. Στη σύγχρονη κοινωνία που τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται και μεταλλάσσονται ο πολίτης πρέπει να έχει λόγο και ρόλο. Πρέπει να δώσουμε επιτέλους τέλος στο αδιέξοδο της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και όλων των προβλημάτων που μαστίζουν το τόπο. Η ελληνική κοινωνία οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι η δημοκρατία στη χώρα μας αποκτά διαφορετικό περιεχόμενο και πραγματική ουσία έξω από κομματικές αντιπαραθέσεις και αγκυλώσεις, διλλήματα και εκφοβισμούς. Βρισκόμαστε στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου και ακόμη πολλοί ίσως δεν ξέρουν τι πρέπει να ψηφίσουν.

Μαζί Δημιουργούμε το Μέλλον,

Χωρίς συμβιβασμούς πρέπει πάντα να λέμε την αλήθεια, πρέπει να εργαστούμε σκληρά για την Αναγέννηση του τόπου μας. Πρέπει να δώσουμε γροθιά στο τραπέζι, να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε αυτά που μας ανήκουν αυτά που αξίζουν στους περήφανους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σκέψου ποιούς και ποιόν πρέπει να ψηφίσουμε στις 17 Ιουνίου.

Την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Σαμαρά που ( να θυμίσουμε ), από το δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσω, και «ποτέ δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος» ( Μάιος του 2010 – Νοέμβριος του 2011 ) , με το ΠΑ.Σ.Ο.Κ και ποτέ δεν πρόκειται να ψηφίσω το μνημόνιο, βρέθηκε το Νοέμβριο να συγκυβερνά με τον Παπανδρέου και τον πρώην υπάλληλο της Ε.Κ.Τ Παπαδήμο, και να ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση το Φεβρουάριο του 2012, βάζοντας ταφόπλακα και υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και το μέλλον των πολιτών. Μαζί με το σάπιο ΠΑ.Σ.Ο.Κ (δήλωση του Βενιζέλου),οδήγησαν τους νοικοκυραίους Έλληνες στη μιζέρια και την οικονομική καταστροφή. Τώρα τι ζητούν, τη ψήφο μας? Ο λαός ξέρει, Δεν ξεχνά.! Είμαστε Έλληνες, από κάθε γωνιά της χώρας, κάθε μορφωτικού επιπέδου, διαφορετικής επαγγελματικής και εισοδηματικής κατάστασης. Δεν μας ενώνει κανένα κόμμα, που μας πρόδωσε και μας έλεγε και συνεχίζουν να μας λένε ψέματα, παρά μόνο η αγάπη για τη χώρα μας. Οι επόμεν

ες ημέρες είναι καθοριστικές για την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας.

Το αλλοπρόσαλλο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ είναι ακοστολόγητο και ως προς τα εθνικά θέματα, εξωτερική πολιτική, και μετανάστευση αρκετά επικίνδυνο και ασαφές.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι καπηλεύονται τον αγνό πατριωτικό λόγο των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ακραίο τρόπο και νοθεύοντας την αξία του μεγάλου και δύσκολου αγώνα που διεξάγουν οι Έλληνες πολίτες τούτη τη στιγμή.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουμε Ισχυρή και Εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα στο Κόσμο και στην Ευρώπη και όχι ουραγό των εξελίξεων. Απαιτείται ανόρθωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και πρόδωσαν επανειλημμένος, ως σύγχρονοι Εφιάλτες, την εμπιστοσύνη της Ελληνικής κοινωνίας και άμεση απαλλαγή της χώρας από το σπιράλ του θανάτου που λέγεται υποταγή στο Μνημόνιο. Η Ευρώπη είναι το παρόν και το μέλλον για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες . Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε σαν Περήφανοι Έλληνες, σαν Περήφανος Λαός.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είμαστε Πολλοί Είμαστε Μαζί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Περήφανοι Ανεξάρτητοι Έλληνες.