«Τρίτσεια 2012»: Τίμησαν αθλούμενοι το όραμα του αείμνηστου πολιτικού!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 11:35

«Τρίτσεια 2012»: Τίμησαν αθλούμενοι το όραμα του αείμνηστου πολιτικού!

Πρώην Βαλκανιονίκες και Πανελληνιονίκες, αλλά και απλοί Κεφαλλονίτες, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία γιορτή του κλασσικού αθλητισμού που μακάρι να καταφέρει να γίνει θεσμός. Τα «Τρίτσεια 2012» διεξήχθησαν για πρώτη φορά σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου με επιτυχία αγώνες βετεράνων (συμμετείχαν άνθρωποι από 30 μέχρι και πάνω από 80 χρονών), για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου Κεφαλλονίτη πολιτικού Αντώνη Τρίτση. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής


Σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων και η πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Αννα Βερούλη, βρέθηκαν στην Κεφαλονιά και έδωσαν με την παρουσία τους κύρος στη διοργάνωση, την οποία επιμελήθηκε η ΚΕΔΗΚΕ και για άλλη μία φορά απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα.
Ακόμη και συναθλητές του Αντώνη Τρίτση, έδωσαν το παρών στο νησί μας και σίγουρα ευχαριστήθηκαν την χαρά του κλασσικού αθλητισμού. Φυσικά σημασία δεν είχαν οι άριστες επιδόσεις και οι χρόνοι, αλλά η συμμετοχή και όντως όλοι όσοι συμμετείχαν είναι κερδισμένοι!


Στους αγώνες το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος έδειξε και τις αρετές του στη... σφαιροβολία! Στα αγωνίσματα συμμετείχαν και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης (με αξιοσημείωτες μάλιστα επιδόσεις), όπως και ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου.


Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αναλυτικά μέσα από το σάιτ τις επόμενες ώρες

Δείτε τις 248 φωτογραφίες από τους αγώνες


{phocagallery view=category|categoryid=90}