Συνεχίζονται τα προβλήματα - Χωρίς θεατές οι αγώνες σε Κεραμειές και Ιθάκη, λόγω ακαταλληλότητας των κερκίδων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 13:58

Συνεχίζονται τα προβλήματα  - Χωρίς θεατές οι αγώνες σε Κεραμειές και Ιθάκη, λόγω ακαταλληλότητας των κερκίδων

Συνεχίζονται τα προβλήματα στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες επισκευές ώστε αυτά να κριθούν κατάλληλα για την παρακολούθηση αγώνων από τους φιλάθλους.

Μάλιστα με απόφαση που υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο, όσον αφορά τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων, στις Κεραμειές και στο Βαθύ της Ιθάκης, οι αγώνες  της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν δίχως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, «μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι κερκίδες», ενώ επισημάνσεις έχουν γίνει και για το γήπεδο του Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής», όπου τονίζεται κατά τη διάρκεια των αγώνων η πύλη του γηπέδου και ο πρόβολος των κερκίδων θα μείνουν αποκλεισμένοι με ευθύνη του Δήμου Κεφαλονιάς.

Παρακάτω η απόφαση

Capture5

Και εδώ έρχεται το ερώτημα γιατί στην Κεφαλονιά, ο Δήμος μετά από εννέα μήνες από τους σεισμούς, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε και τα γήπεδα εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα, ώστε να κρίνονται ακατάλληλες οι κερκίδες τους.  

Επιστροφή στο παρελθόν! Θα παρακολουθούν πάνω στις ελιές

Επιστροφή στο παρελθόν στις Κεραμειές, όπου λόγω της ιδιομορφίας του γηπέδου, οι φίλαθλοι θα θυμηθούν τις...  παλιές καλές εποχές που σκαρφάλωναν πάνω στις ελιές για να παρακολουθήσουν τους αγώνες!

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250