Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 17:20

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή την απόφαση της «Ελληνικής» Πολιτείας και της Περιφέρειας για εορτασμό κατά την 9η Μαΐου της δήθεν «εθνικής» αντίστασης του Ελληνικού λαού κατά των κατακτητών και του φασισμού και για αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1ον) Οι Έλληνες κατά τη μακραίωνη ιστορία τους κλήθηκαν αμέτρητες φορές να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας τους, από τους εκάστοτε βάρβαρους κατακτητές που επιχείρησαν να τις καταπατήσουν. Ουδέποτε όμως πολέμησαν εναντίον μίας πολιτικής ιδεολογίας, πλην μίας περίπτωσης. Κι αυτή η μία και μοναδική φορά ήταν κατά του κουμουνισμού, κατά το συμμοριτοπόλεμο του 1946 – 1949. Περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες είχαν περισσότερα θύματα απ' ότι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (τα στοχεία στη διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου) και μάλιστα υπέστησαν βαρβαρότητες υπό των κουμουνιστών πολύ χειρότερες από αυτές των Γερμανών ή ακόμα και των Τούρκων.

2ον) Κυβερνήτης της Ελλάδας, όταν η χώρα μας αποφάσισε να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα (δηλ. τους φασίστες κατά την αριστερά), ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς (δηλ. ο φασίστας κατά την αριστερά) και κυβέρνηση το καθεστώς της 4ης Αυγούστου (δηλ. το φασιστικό κατά την αριστερά). Τώρα πως γίνεται οι Έλληνες φασίστες να αποφάσισαν να πολεμήσουν το φασισμό μόνο το αρρωστημένο μυαλό των αριστερών μπορεί να το εξηγήσει.

3ον) Εθνική Αντίσταση προκύπτει όταν ανθίσταται ολόκληρο το Έθνος, κάτι που συνέβη π.χ. κατά την Επανάσταση του 1821. Η αλήθεια είναι ότι η «εθνική» αντίσταση 1941 – 1945, κατά τον τρόπο που σκοπίμως παρουσιάστηκε κι επιβλήθηκε ιστορικά από την αριστερά, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Η Ελληνική κυβέρνηση και ο Εθνικός στρατός μετά τη Γερμανική εισβολή κατέφυγε στην Αίγυπτο όπου συνέχισε τον αγώνα. Στην ενδοχώρα σχηματίστηκαν αντάρτικες ομάδες, αρχικά με Αγγλική καθοδήγηση, με σκοπό τη φθορά και καθυστέρηση των γερμανικών στρατευμάτων, ενώ οι κουμουνιστικές αντάρτικες ομάδες σχηματίστηκαν μόνο έπειτα από την ακύρωση της συμφωνίας Μολότωφ – Ρίμπεντροπ (δηλ. τη συμφωνία Στάλιν - Χίτλερ) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της μαμάς πατρίδας τους και του «πατερούλη» τους. Ο άμαχος Ελληνικός πληθυσμός, που δεν συμμετείχε σε καμία «εθνική» αντίσταση, πλήρωσε βαριά σε αίμα το αντάρτικο, που ουσιαστικά δεν επέφερε κανένα σημαντικό πλήγμα στον γερμανικό στρατό. Το μόνο κέρδος της «εθνικής αντίστασης 1941 – 1945» ήταν οι χιλιάδες μαϊμού συντάξεις που απολαμβάνουν μέχρι σήμερα οι δολοφόνοι των Ελλήνων και οι απόγονοί τους.

4ον) Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας προς την αριστεροκρατούμενη «ελληνική» πολιτεία για τον σημερινό «εορτασμό», δεν θα κυματίσουν οι σημαίες μας στα γραφεία μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υ.Γ. Προς τους κυρίους τοπικούς άρχοντες, «δεξιούς» και «εθνικόφρονες», που συμμετέχουν στους σημερινούς εορτασμούς και σε όποιους άλλους αντίστοιχους με τους σημερινούς, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.




00 inkefalonia general ad 300X250