Οι θέσεις των φοιτητών στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 21:03

Οι θέσεις των φοιτητών στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Θεωρούμε μείζον θέμα την παιδεία και αυτός είναι ο λόγος για το οποίο βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Τα τελευταία δύο χρόνια ο τομέας της εκπαίδευσης έχει πληγεί αφάνταστα σε όλες τις βαθμίδες του. O λόγος της σημερινής κατάληψης του Δημοτικού Συμβουλίου της Κεφαλονιάς, είναι για να δοθεί επιτέλους άμεση λύση με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι, το οποίο παρ' όλες τις διαβεβαιώσεις τις δικές σας, του δημάρχου αλλά και της Κυβέρνησης, βρίσκεται για ακόμα μία φορά εκτός Μηχανογραφικών.

Ζητάμε από την τοπική αρχή να δώσει επιτέλους λύση σε αυτό το πρόβλημα, το οποίο έπρεπε να είναι ήδη λυμένο βάσει των υποσχέσεων που μας έδωσαν.

Ας μην ξεχνάμε και την δήλωση του ίδιου του κ. Παρίση πέρυσι στην πρώτη Εκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Τμήμα μας μετά την υπογραφή του Σχεδίου Αθηνά: "Oσο είναι δήμαρχος ο Παρίσης το ΤΕΙ δεν θα φύγει από το νησί".

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε, ούτε εμείς, ούτε και εσείς και τις δηλώσεις του ίδιου του υπουργού μετά την επίσκεψή του στο νησί μας, κατά την διάρκεια των σεισμών, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε ότι βρήκε το τμήμα λειτουργικό, ζωντανό με άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις και υποσχέθηκε τότε ότι φέτος θα μπαίναμε ξανά στα Μηχανογραφικά

Για το Δ.Σ

O πρόεδρος

Σταμάτης Δούκας

Η γ. γραμματέας

Χριστίνα Διακάτου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250