Ανακοίνωση της Φιλαρμονικής Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 13:01

Ανακοίνωση της Φιλαρμονικής Ληξουρίου

Με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τη Φιλαρμονικη Σχολη Ληξουρίου να δίνει συναυλία στις 10 Μαρτίου του 2014 στην Αθήνα στο θέατρο Ακροπόλ, σε μια πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακης Αδελφότητας, σας κάνουμε γνωστό οτι λόγο του σεισμού η Φιλαρμονικη δε δύναται να παραστεί σε καμία συναυλία εκτός Ληξουρίου, πόσο μάλλον στην Αθήνα. Επιπλέον για οποιαδήποτε συναυλία απαιτηται έγγραφη πρόσκληση και ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής το οποίο δε μπορεί να υποκαθιστά κανείς .

Η Φιλαρμονικη Σχολη Ληξουρίου περνάει δύσκολες στιγμές και φυσικά η βοήθεια που μπορεί να της δώσει οποιοσδήποτε για να σταθεί ξανά στα πόδια της ειναι ευπρόσδεκτη !

Απο το 1836 η Φιλαρμονικη Σχολη Ληξουρίου παράγει πολιτισμικό και πολιτιστικό έργο στους κατοίκους του Ληξουρίου ΔΩΡΕΑΝ. Καλό θα ειναι λοιπόν να καταλαβαίνουμε οτι η Φιλαρμονικη ειναι ένα ζωντανό σωματειο αυτοδιοίκητο που απλά παράγει παιδεία και πολιτισμό για το Ληξουρι. Οποίος το καταλαβαίνει, το νιώθει, μπορει και θέλει να βοηθήσει αυτή τη δύσκολη ώρα το κάνει με πράξεις και όχι με λόγια μεγάλα !!

Εκ του ΔΣ της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου




00 inkefalonia general ad 300X250