Μ. Χρυσοχοϊδης: «Σύντομα η Κεφαλονιά θα έχει το οδικό δίκτυο που της αξίζει» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 16:27

Μ. Χρυσοχοϊδης: «Σύντομα η Κεφαλονιά θα έχει το οδικό δίκτυο που της αξίζει» (video)

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νησί παρουσία της βουλευτή του νησιού Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή και του δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού, της λειτουργίας των σχολείων της Κεφαλονιάς και άλλα.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Χρυσοχοϊδης σε δήλωσή του τόνισε πως το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ενώ επεσήμανε πως προχωρούν οι μελέτες για το λιμάνι και το οδικό δίκτυο του Ληξουρίου και σύντομα θα γίνει η ανάθεση της εργολαβίας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό. « «Σύντομα η Κεφαλονιά θα έχει το οδικό δίκτυο που της αξίζει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δήλωση έκανε και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος τόνισε πως από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων σε όσα νοικοκυριά έχουν καταστραφεί οι οικοσκευές.

https://www.youtube.com/watch?v=jkO8C1ojL3s
https://www.youtube.com/watch?v=ppNMBnKNxh8

DSC 0005DSC 0006DSC 0007DSC 0008DSC 0011DSC 0013




00 inkefalonia general ad 300X250