Σε Έρισσο και Πρόννους περιόδευσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 14:42

Σε Έρισσο και Πρόννους περιόδευσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς - Ιθάκης ενημερώνει ότι: Tην Τετάρτη 25 Απριλίου και την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, οι Υποψήφιοι Βουλευτές μας περιόδευσαν στις περιοχές Ερίσου και Ελειού- Πρόννων αντίστοιχα.

Έγινε γόνιμος διάλογος με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για την γενικότερη πολιτική κατάσταση, την προοπτική της χώρας μας και ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με υπάρχοντα τοπικά προβλήματα.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται προσπαθώντας να πειστεί ο κάθε πολίτης ότι για το αύριο της χώρας απαιτείται να υπάρξει μια νέα προοδευτική πολιτική πλειοψηφία όπου το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με αίσθημα ευθύνης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων συμβάλλοντας από την πλευρά του να ανοίξουν νέοι δρόμοι για την ανάπτυξη και την προοπτική της χώρας μας

Τα νησιά μας μπορούν και πρέπει να εκλέξουν μια άξια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με παρρησία και αξιοπρέπεια, με ήθος και εντιμότητα μακριά από πολιτικά παίγνια που θα εκφράζει το σύνολο των πολιτών του τόπου μας και θα ανοίγει μια νέα προοπτική για την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Προχωράμε όλοι μαζί για να είναι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές,

Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας

Για να έχει η χώρα μας μια σταθερή και ομαλή πορεία στο μέλλον

Για να έχουν τα νησιά μας ένα καλύτερο αύριο.

Την Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί Ομιλία στην Αθήνα,

στο Ξενοδοχείο Imperial στις 10.30 το πρωί,

των Υποψηφίων Βουλευτών μας:

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ - ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΙΝΑ)