Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 22:12

Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ενετικόν» στα Περατάτα, το ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Την εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών μέλη του ΤΕΕ, καθώς και μέλη της πολιτικής ηγεσίας του νησιού, έντυσε μουσικά ο DJ Τhomas.


Χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης και ο γραμματέας του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.  Γεράσιμος Καππάτος.


Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός κάλεσε τον προκάτοχό του κ. Διονύση Ανδεάτο να κόψουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός τόνισε πως: «Σε επίπεδο λειτουργίας του ΤΕΕ γίνονται τακτές νομαρχιακές συγκεντρώσεις, ξεκινήσαμε για πρώτη φορά επικοινωνία με το ΤΕΕ Ελλάδος και το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, βρισκόμαστε σε συνεργασία με τοπικούς φορείς όπως η Επιτροπή τουρισμού, ο Δήμος Κεφαλονιάς και η ΔΕΥΑΚ.
Καινοτομήσαμε με τη δημιουργία web live streaming και με την δημιουργία blog του ΤΕΕ (tee-kefalonia.blogspot.com)


Έχουμε συνεργασία με τον ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και τον πρόεδρου του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κ. Αγησίλαο Κονιδάρη. Πρόσφατα αποκτήσαμε και δανειστική βιβλιοθήκη από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος. Παράλληλα έχουμε ήδη τρεις ομάδες εργασίας και θα δημιουργήσουμε άλλες εννέα ακόμα, σύνολο δηλαδή δώδεκα και συνεργασία με τον Δήμο την ΔΕΥΑΚ και την Περιφέρεια και θα δουλέψουν οι νέοι του ΤΕΕ» Καταλήγοντας ο Σταύρος Τραυλός δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αλέξανδρο Παρίση, τον κ. Σωτήρη Κουρή και τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο για τη στήριξη και συνεργασία».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ