Δήλωση υποψηφίου Συνδέσμου Εθνικής Ενώτητας Σωτήρη Σάρλου για τις εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 09:38

Δήλωση υποψηφίου Συνδέσμου Εθνικής Ενώτητας Σωτήρη Σάρλου για τις εκλογές

Ελληνικέ λαέ ξύπνα και ξεκόλλησε από τους αιμοδότες της καταστροφής Αξιότιμες συμπολίτισσες και αξιότιμοι συμπολίτες. Οι εκλογές που έρχονται είναι η τελευταία ευκαιρία για την Πατρίδα μας αλλά και για τα παιδιά μας. Είναι εκλογές ζωής,όπως τις χαρακτηρίζω και όχι επίδειξη κομματικών δυνάμεων και συντεχνιακών απειλών. Οι συγκυρίες όμως και τα πολιτικά,πελατειακά κατεστημένα δεν μας αφήνουν να δούμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Έχουμε κολλήσει σε αυτούς που έχουν κάνει "πιάτσα"τα βουλευτικά έδρανα και δεν έχουν τίποτε, μα τίποτε άλλο να μας προσφέρουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο για τα κόμματα τα λεγόμενα εξουσίας αλλά και για τα υποκατάστατα αυτών. Τόσο καιρό που ήσαν και αυτοί;Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά μας από τις σειρήνες της καταστροφής. Είναι όλοι τους ζωντανοί "νεκροί" και προσπαθούν να αναστηθούν υποσχόμενοι αλλά και εξαγγέλλοντας πατριωτικές φανφάρες.

Και λέγω φανφάρες γιατί έχουν δοκιμαστεί 38 ολόκληρα χρόνια και τίποτε ωφέλιμο δεν έπραξαν για την Ελλάδα,την Ελληνίδα και τον Έλληνα. Ελληνικέ λαέ ξύπνα και ξεκόλλησε από τους αιμοδότες της καταστροφής. Κοίτα όλοι αυτοί που μας οδήγησαν.Στο γκρεμό και όχι στο χείλος του όπως μας λένε μερικοί .Διέλυσαν τα πάντα, διέλυσαν την προσωπικότητα μας,την αξιοπρέπεια μας, την υπερηφάνεια μας,λήστεψαν τον μόχθο μας

Και τώρα προεκλογικά εξακολουθούν να γεμίζουν το Έλληνα με παχιά λόγια υποσχέσεων, γιατί έτσι τους μάθαμε. Οι μικροεπιχειρηματίες όμως δεν μπορούν να αντέξουν άλλο στα υποσχόμενα ΄΄θα΄΄, στις φοροκαταιγίδες, στα χαράτσια,στην ΄΄αλματώδη΄΄ ανάπτυξη και το ένα λουκέτο διαδέχεται το άλλο. Οικογενειάρχες σε απόγνωση μένοντας στο δρόμο χωρίς δουλειά, νέοι να ψάχνουν για δουλειά ,νέοι να αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό και ξαφνικά θα δείτε όλους αυτούς που μας ζητούν τη ψήφο μας, στους δρόμους,στα καφενεία,στις αγορές,στα μαγαζιά να προσπαθούν να μας σφίξουν το χέρι για να ακούσουν τα προβλήματά μας..λες και δεν τα ξέρουν και να θλίβονται.... . και να υπόσχονται.....ξανά.

Ας μπει επιτέλους ένα φρένο. Αρκετή κοροϊδία φάγαμε τόσα χρόνια....δεν αντέχουμε άλλο. Έλεος....

Φίλες και φίλοι

όλους αυτούς τους ξέρουμε,έχουν δείξει παλαιά δείγματα γραφής.

Ελάτε κοντά στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,το μοναδικό πατριωτικό κόμμα που ενδιαφέρεται πραγματικά για την αναγέννηση της Πατρίδα μας και την ανάδειξη του υπερήφανου Ελληνικού λαού.Θα μου πείτε, μόνο εσείς είστε πατριώτες;Όχι βέβαια .Αλλά πατριώτες δεν μπορώ να πω αυτούς που οδήγησαν και οδηγούν την Πατρίδα μας στο τέλμα της καταστροφής και στη ταπείνωση και στην εξαθλίωση της Ελληνίδα και του Έλληνα .

Δεν είμαστε κόμμα αποστράτων όπως μας χαρακτηρίζουν μερικοί για δικό τους πολιτικό όφελος,γιατί βαλλόμαστε και από αυτούς.Είμαστε πολίτες αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα και την αγαπάμε τόσο,όσο την αγαπάτε και εσείς.

Εμείς δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώνουμε τα μεγάλα ΜΜΕ για να μας προβάλουν,όμως έχουμε μάθει ,να αγωνιζόμαστε και να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις.

Δεν είμαστε πολιτικοί και φυσικά ΔΕΝ έχουμε και πολιτικό κόστος.

Η πολιτική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ είναι η Φιλοπατρία. Όλοι μαζί θα ξαναχτίσουμε τη χώρα. Ήρθε η ώρα να παραδοθεί η εξουσία στο λαό.

Εγώ δεν ζητώ τη ψήφο σας όπως κάνουν όλοι οι άλλοι. Εγώ αυτό που σας ζητώ είναι ,να μάθετε για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε.Θέλουμε σκεπτόμενους πολίτες που να γνωρίζουν τι είναι ωφέλιμο για την πατρίδα μας και για το μέλλον των παιδιών μας.Μετά η επιλογή είναι δική σας.

Σας παραθέτω μερικές από τις πολιτικές μας θέσεις ,όπως Πάνω από 8 χρόνια θητεία βουλευτή, περιφερειάρχη, δημάρχου ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ,τέλος οι επαγγελματίες πολιτικοί. Κατάργηση των προνομίων του βουλευτή και ατελειών. Ασυμβίβαστο το αξίωμα του υπουργού με αυτό του βουλευτού και άλλα πρωτοποριακά που μπορείτε να διαβάσετε στο site μας www.syndesmosee.gr

Τέλος θα κλείσω με τα λόγια του προέδρου μας Νκολάου Αλικάκου .....

''Το κράτος το πήραν στα χέρια τους πολιτικοί λήσταρχοι οι οποίοι κυβέρνησαν επί 30 χρόνια.

Αυτή η γενιά των πολιτικών που ανέδειξαν ήταν η πιο φιλοχρήματη φαύλη και διεφθαρμένη.''

Με εκτίμηση και σεβασμό

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας