Αγανακτισμένος Σαμικός για την σημερινή κατάθεση στεφάνων στη Σάμη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 19:01

Αγανακτισμένος Σαμικός για την σημερινή κατάθεση στεφάνων στη Σάμη

Αγανακτισμένος Σαμικός μας έστειλε επιστολή σχετικά με την σημερινή κατάθεση στεφάνων στη Σάμη. «Αγαπητό inkefalonia.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος περιμέναμε τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου, Θεοτόκη Καβαλλιεράτο, να καταθέσει το στεφάνι της Εθνικής Αντιστάσεως στο μνημείο της Σάμης, αντ' αυτού όμως εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Πυλάρου Γεράσιμος Βαγιωνίτης για την κατάθεση! Και να ξέρετε τούτο. Ο κ. Βαγιωνίτης εμφανίστηκε λίγο πριν την έναρξη της τελετής, καθώς προηγουμένως είχε καταθέσει στεφάνι για την Εθνική Επέτειο και στην Πύλαρο. Σε μία ώρα, δηλαδή, δύο καταθέσεις στεφάνων από το ίδιο άτομο!

Πραγματικά είναι απίστευτα τα πράγματα που συμβαίνουν. Και είναι αλήθεια μας έχει ενοχλήσει όλους εδώ στη Σάμη. Είδαμε μάλιστα και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκο Κοτσιλίνη και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Φιοραβάντε να κάνουν έντονα παράπονα στον πρόεδρο του ΔΣ Νίκο Ανουσάκη που ήταν παρών, για το συμβάν.

Άραγε γιατί το στεφάνι δεν κατατέθηκε, από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Νίκο Ανουσάκη, που βάσει νόμου είχε το δικαίωμα να το κάμει ή τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Κοκκόση που κατάγεται από τη Σάμη και επίσης έδωσε το παρών;

Περιμένω από τον δήμαρχο απαντήσεις».

Ενας αγανακτισμένος Σαμικός


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250