Mουσικό ταξίδι με άρωμα Κεφαλονιάς στις 2 Νοεμβρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 10:13

Mουσικό ταξίδι με άρωμα Κεφαλονιάς στις 2 Νοεμβρίου

Ένα μουσικό ταξίδι με συντροφιά την «παρέα των Βλαχάτων», το χορωδιακό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αίνος» Βλαχάτων 21ας θα έχουν την χαρά να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στη συνεστίαση που διοργανώνει το ΔΣ του Πολιτιστικού Συνδέσμου Κεφαλλονιτών « ΕΥΚΟΣΜΙΑ» στην Αθήνα. Το καλοκαίρι στο νησί μας απολαύσαμε την τραγουδιστική παρέα των Βλαχάτων και το Νοέμβρη με χαρά την καλωσορίζουμε στην Αθήνα στο πρώτο βήμα της εκτός νησιού.  

Οι συγχωριανοί μας, μόνιμοι κάτοικοι των χωριών της 21ας και όχι μόνο , θα μας θυμίσουν καντάδες και τραγούδια της όμορφης Κεφαλονιάς μας, μαζί τους μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου « Αίνος» θα χορέψουν Κεφαλλονίτικους χορούς.

Σας προσκαλούμε λοιπόν και σας περιμένουμε να μιλήσουμε ,να συναντήσουμε συμπατριώτες μας ,αλλά κυρίως να ευχηθούμε στους συγχωριανούς μας, που πλαισιώνουν την χορωδία και το χορευτικό , στα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αίνος» να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι και ζωντάνια να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές.

Η συνεστίαση θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο Πειρατικό οδός Καλαμακίου 116 , Άλιμος ,τιμή κατ άτομο 16 ευρώ και περιλαμβάνει σαλάτα ,ορεκτικά , φαγητό και κρασί ή αναψυκτικά .

Σας παρακαλούμε για τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σας και τη σωστή οργάνωση της εκδήλωσης όπως επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.
Τηλ. Επικ.: 2106828288 -6932303142 - 6909816970
Παπαγεωργίου 13, 15234 Χαλάνδρι
Mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα χαρούμε να σας δούμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ «ΕΥΚΟΣΜΙΑ»




00 inkefalonia general ad 300X250