Το γέυμα Αγάπης από τους Σαμαρείτες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 22:49

Το γέυμα Αγάπης από τους Σαμαρείτες!

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος μας δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουμε το γεύμα Αγάπης, σε όλους τους συμπολίτες μας,  οι οποίοι θέλησαν να γιορτάσουν μαζί μας την Κυριακή του Πάσχα.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας, η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ.κ. Σπυρίδωνα, ο οποίος ευλόγησε και προσευχήθηκε για την Αγάπη και την Ευημερία όλων, τον Μητροπολίτη μας, συνόδευαν ο Πανοσιολογιότατος κ.κ. Σπυρίδωνας εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και ο Διάκος κ.κ. Παϊσιος, ενώ επίκσεψη έκανε και ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλης Βαλέτας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν η αναμενόμενη και έτσι μπορέσαμε και καλύψαμε τις ανάγκες

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, τον Εφημέριο και τον Διάκο για την πολύτιμη βοήθεια τους σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους Εθελοντές Σαμαρείτες που συμμετείχαν στην προετοιμασία του γεύματος, η οποία ήταν και χρονοβόρα αλλά και επίπονη, είναι πραγματικά τιμή μου να έχω δίπλα μου αυτούς τους τόσο αξιόλογους συναδέλφους και κυρίως φίλους, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά τον Ανθρωπισμό τους.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους, μας υποστήριξαν και μας προμήθευσαν όλα τα προϊόντα τα οποία ήταν αναγκαία για το γεύμα, χωρίς την πολύτιμη αυτών βοήθεια δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τα καταφέρουμε.

Επίσης, στο διάστημα των Εορτών του Πάσχα, οι Εθελοντές Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά την περιφορά του Επιταφίου στο Αργοστόλι και στον Άγιο Νικόλαο στα Σβορωνάτα,την άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο και την Ανάσταση στην πλατεία Αργοστολίου.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.