Σεμινάριο «Κηπουρικής για Αρχάριους & Ερασιτέχνες» διοργάνωσαν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων & Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σπάρτο».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:16

Σεμινάριο «Κηπουρικής για Αρχάριους & Ερασιτέχνες» διοργάνωσαν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων & Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σπάρτο».

Σεμινάριο «Κηπουρικής για Αρχάριους & Ερασιτέχνες» διοργάνωσαν τα Τμήματα Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων & Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΤΕΙ) Ιονίων Νήσων, έπειτα από πρωτοβουλία της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπαρτιών «Το Σπάρτο», κας Ευαγγελίας Παυλάτου.

Ρεπορτάζ: Αιμιλία Παυλάτου

Την εκδήλωση συντόνισε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κος Αγησίλαος Κονιδάρης. Το σεμινάριο διεξάχθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος. Όλα τα θέματα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων και στο τέλος των ομιλιών, με αφορμή ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που εκφράστηκαν από το κοινό, δημιουργήθηκε ένας μικρός κύκλος συζήτησης.

Η βραδιά έκλεισε με γλυκές γεύσεις, καθώς κατά την αναχώρηση του κόσμου, ο Σύλλογος «Το Σπάρτο» κερνούσε σπιτικά και βιολογικά λικέρ!!! Σε αυτό το κλίμα συγχαρητήρια δέχτηκαν όλοι οι ομιλητές, οι οποίοι είναι καθηγητές στο Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων και όλοι όσοι συντέλεσαν στη διοργάνωση αυτού του πρωτότυπου και χρήσιμου Σεμιναρίου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250