Ορειβατικός Συλλογος Κεφαλονιάς: Ημερίδα με θέμα "Προσανατολισμός στο βουνό με ηλεκτρονικούς χάρτες και GPS "

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 23:31

Ορειβατικός Συλλογος Κεφαλονιάς: Ημερίδα με θέμα "Προσανατολισμός στο βουνό  με ηλεκτρονικούς χάρτες και GPS "

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλονιάς διοργανώνει την 5η ημερίδα του στο εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς το Σάββατο 7-4-2012 και ώρα 8.00 μμ με θέμα ¨Προσανατολισμός στο βουνό με ηλεκτρονικούς χάρτες και GPS¨. Ομιλήτρια θα είναι η κα Πηνελόπη Ματσούκα υπεύθυνη για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις ορειβατικών χαρτών του εκδοτικού οίκου «Ανάβαση».

Επίσης θα προβληθούν φωτογραφίες από προηγούμενες διαδρομές του συλλόγου και θα γίνει στο τέλος η προβολή της ταινίας Vertical Limit. Κέντρο της ιστορίας είναι ο Peter Garrett ένας νεαρός ορειβάτης, που ηγείται μιας ομάδας διάσωσης στην δεύτερη υψηλότερη κορυφή του κόσμου, την Κ2. Ο Peter θα προσφερθεί να αναμετρηθεί με δύσκολες καιρικές συνθήκες και το χρόνο, για να σώσει την αδελφή του Annie και την ομάδα της με την βοήθεια του εκκεντρικού αλλά σπουδαίου ορειβάτη Montgomery Wick για να ανέβουν σε μια από τις δυσκολότερες βουνοκορφές της γης κουβαλώντας επικίνδυνα εκρηκτικά για να τους απελευθερώσουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη μας για την τροποποίηση του προγράμματος και συγκεκριμένα στις 27-5-12 θα κατέβουμε το φαράγγι της Φτέρης με κατάληξη την παραλία αντί για Αγία Σοφία (Κομητάτα) και στις 10-6-12 θα πάμε στο οροπέδιο Νιπολά αντί για Δραπανίτικα-Ασσο

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250