Οι Πυροσβέστες συμπαραστέκονται στην ΕΡΤ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 10:36

Οι Πυροσβέστες συμπαραστέκονται στην ΕΡΤ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι και εργαζόμενες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καταγγέλλει την κυβέρνηση που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, επέλεξε να βάλει λουκέτο στη Ε.Ρ.Τ. πετώντας, στην κυριολεξία, στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες.

Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία αφαιρεί το δικαίωμα του λαού στη δημόσια ενημέρωση, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους και ξεπουλά την λαϊκή περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της και την αλληλεγγύη της στους συνάδελφους εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ., οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στην λίστα με τους χιλιάδες άνεργους και απολυμένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και απαιτούμε από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στο κλείσιμο της φωνής της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης.

Ταυτόχρονα καλούμε όλο το λαό να κάνει δική του υπόθεση τον αγώνα των εργαζόμενων στην Ε.Ρ.Τ.και παράλληλα καλούμε και τους εργαζόμενους στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, να συστρατευθούν και να μοιραστούν τον ίδιο αγώνα με όλους τους εργαζόμενους, ενάντια στην πολιτική που τους στέλνει στην ανεργία και στην ζωή χωρίς δικαιώματα.

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία


Ετικέτες: