Γεράσιμος Λιάτος: «Χυδαία, άνανδρη και απαξιωτική επιστολή που έστειλε ο Αντιδήμαρχος Παλικής προς το πρόσωπο μου»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 14:25

Γεράσιμος Λιάτος: «Χυδαία, άνανδρη και απαξιωτική επιστολή που έστειλε ο Αντιδήμαρχος Παλικής προς το πρόσωπο μου»

Με νέα επιστολή ο Γεράσιμος Λιάτος απαντά στην χθεσινή επιστολή του αντιδημάρχου Παλικής Βαγγέλη Θεοφιλάτου Στην ζωή μου ποτέ δεν έχω επιτεθεί ούτε πολιτικά ούτε προσωπικά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε κανέναν. Η χυδαία, άνανδρη και απαξιωτική επιστολή που έστειλε ο Αντιδήμαρχος Παλικής προς το πρόσωπο μου, τον χαρακτηρίζει πρώτα ως άνθρωπο. Μικροπρεπής, αναξιόπιστος και σαλταδόρος πολιτικά. (Δεν έχει αφήσει κανένα πολιτικό κόμμα που να μην έχει περάσει, αρκεί να του δώσουν καρέκλα. Αρρώστια αθεράπευτη είναι αυτή).

Του επισήμανα με την επιστολή μου την ολιγωρία του σε ένα σημαντικό γεγονός που απασχολεί τους κατοίκους της Παλικής. Αντί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά και να τρέξει να διευθετήσει το θέμα όσο το δυνατόν ποιο σύντομα, επέλεξε το δρόμο της προσωπικής μου συκοφάντισης.

Δεν είχα, ούτε έχω τίποτα προσωπικό με τον Αντιδήμαρχο Παλικής. Για την κοινή γνώμη ήταν ένας πετυχημένος Διευθυντής Σχολείου (επάγγελμα : Δάσκαλος ).
Ο ίδιος όμως (χωρίς να γνωρίζω το κίνητρο) έστειλε μια επιστολή που μιλά με ειρωνικούς, αλαζονικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επί προσωπικού, επαγγελματικού και πολιτικού βίου μου.

Ότι έχει ο καθένας δίνει (Λασκαράτος ) , ότι έχει ο καθένας δείχνει και λέει .
Άλλωστε το όνομα , τους τίτλους σπουδών και πολιτικούς κομματικούς τίτλους τους αποκτά κάποιος μέσα από την διαδρομή του στην ζωή .Η συνέχεια και η συνεπεία είναι κάτι που στην σημερινή εποχή χαρακτηρίζει λίγους και που ο κόσμος φανερά σέβεται και εκτιμά (όταν σε βλέπει χρονικά μόνιμα στο ίδιο μετερίζι πολιτικό ακόμη και αν δεν συμφωνεί).




00 inkefalonia general ad 300X250