Ίδρυμα Βεργωτή: Τελετή βράβευσης των 12 νέων φοιτητών που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 08:49

Ίδρυμα Βεργωτή: Τελετή βράβευσης των 12 νέων φοιτητών που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές

Με πολύ χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Ιδρύματος Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:45 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιδρύματος στα Κουρκουμελάτα, θα βραβεύσει 12 νέες και νέους φερέλπιδες φοιτητές – πρόσφατα  αποφοιτήσαντες  μαθητές  του  Νομού  Κεφαλληνίας  (Κεφαλονιά &  Ιθάκη)  -  που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές 2023.

«Στον Ιόνιο διάπλατο γιαλό διαβήκαμε…», εμπνευσμένος από «Το Διάβα του Ελαιώνα» του μεγάλου μας ποιητή Αγγελου Σικελιανού, θα είναι ο τίτλος της πανηγυρικής προσφώνησης στους βραβευόμενους από τον ομότιμο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αναστάσιο Ε. Γερμενή, ο οποίος και θα απονείμει τα βραβεία. Ο «έπαινος» θα συνοδεύεται και από χρηματική ενίσχυση στον κάθε μαθητή.

Το ΔΣ του Ιδρύματος ευχαριστεί τον Δ/ντή της Β’θμιας Παιδείας του Νομού, κ. Μιλτιάδη Μελισσά και όλους τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία μς το Ιδρυμα στην κατάρτιση της λίστας των διακριθέντων.

Πέραν απο τους γονείς, συγγενείς, φίλους, και εκπαιδευτικούς του νομού μας, ευπρόσδεκτοι είναι και όλοι όσοι χαίρονται με τις επιτυχίες των νέων των νησιών μας. Σε αυτό το μεγάλο βήμα στην ζωή τους που ξεκινά σε λίγες μόνο μέρες από σήμερα, αυτοί οι νέοι – το μέλλον της κοινωνίας μας - αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων. Ελάτε κοντά μας να τα στηρίξετε.

Για το ΔΣ, Γεράσιμος Ν. Βεργωτής
Πρόεδρος ΔΣ




00 inkefalonia general ad 300X250