Σπύρος Ποταμιάνος - Παγώνης στον Inkefalonia 89,2: "Το κλίμα στην Κεφαλονιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει το κλίμα του 2015"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 08:49

Σπύρος Ποταμιάνος - Παγώνης στον Inkefalonia 89,2: "Το κλίμα στην Κεφαλονιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει το κλίμα του 2015"

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Ποταμιάνος Παγώνης, με αφορμή την κοπή της πίτας του τοπικού  ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 21 Ιανουαρίου παρουσία του π. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη.

Ο κ. Παγώνης αναφέρθηκε:

Στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων:

«Θεωρώ ότι μέχρι τέλος του μήνα τουλάχιστον στο 80% των Νομών , θα έχουμε εικόνα των υποψηφίων. Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία στις 24 Ιανουαρίου και ενδεχομένως να έχουμε και νωρίτερα κάποια ψηφοδέλτια. Το ότι κάποιοι ξεκίνησαν την εκστρατεία τους χωρίς να έχει επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα τους, έχει να κάνει με το ότι άνοιξε το θέμα των εκλογών πολύ νωρίς και δημιούργησε ένα κλίμα ανασφάλειας στα κόμματα, οπότε ήταν λογική αυτή η κινητικότητα στελεχών που ενδεχομένως να είναι υποψήφιοι . Άτυπα, υπάρχει το οκ από τη στιγμή που έχουν φύγει κάποια ονόματα ως προτάσεις από τα κόμματα και Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό οι συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι να κινηθούν. Είναι εντός του πολιτικού παιχνιδιού και εντός της διαδικασίας. Υπάρχει η ποσόστωση και οπωσδήποτε θα είναι και μία γυναίκα στο ψηφοδέλτιο».

Στην πολιτική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας: « Είχαμε μια εκδήλωση το Σάββατο απρόσμενα καλή λόγω καιρικών συνθηκών και λόγω του ότι για κάποιες περιοχές της Κεφαλονιάς ήταν κάπως μακριά η επιλογή του χώρου. Πήγε εξαιρετικά καλά και θεωρώ ότι αυτό ενδεχομένως να επιβεβαιώνει και την εκτίμηση που έχουμε, ότι το κλίμα στην Κεφαλονιά είναι κλίμα 2015 και εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι η έδρα στην Κεφαλονιά είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Παραβρέθηκε ο κ. Αραχωβίτης, ήταν μια πολύ ζεστή βραδιά, διασκεδάσαμε και μιλήσαμε πολιτικά».

Στην επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη: «Τα χρονικά πλαίσια της παραμονής του κ. Αραχωβίτη στην Κεφαλονιά ήταν στενά , όμως ήταν επιτυχημένη η περιοδεία του σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα και συνολικά η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή και έστειλε και τα μηνύματα που συνολικά θέλαμε να περάσουν στην τοπική κοινωνία. Ήταν μια πολύ καλή παρουσία συνδυασμένη και με μία πολύ επιτυχημένη συνεστίαση και θεωρώ ότι το μήνυμα προς την τοπική κοινωνία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα είναι και την επόμενη μέρα και με την έδρα της Κεφαλονιάς παρούσα. Είχε την σχετική ενημέρωση για τα τοπικά θέματα και σίγουρα στην προεκλογική περίοδο θα ενταχθούν στην τοπική ατζέντα. Με το που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και θα αρχίσουμε να κινούμαστε πιο οργανωμένα, θα αναδειχθούν και όλα τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ετοιμαζόμαστε και θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλά ».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-89-2-192805120?si=653986ed2c054abc83634280f25c2e16&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250