Στα σχολεία της Ιθάκης ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιλτιάδης Μελισσάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 12:34

Στα σχολεία της Ιθάκης ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιλτιάδης Μελισσάς

Στο πλαίσιο των τακτικών και προγραμματισμένων επισκέψεών του στα σχολεία του Νομού, ο κ. Μελισσάς βρέθηκε εχθές στην Ιθάκη. Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν τόσο το Γυμνάσιο, όσο και το Γενικό Λύκειο αλλά και το ΕΠΑΛ Ιθάκης με τους Διευθυντές των σχολικών αυτών μονάδων. Ο ίδιος συνεκάλεσε μάλιστα και διευρυμένη –των τριών σχολείων- συνεδρίαση των εκπαιδευτικών, από τους οποίους και ζήτησε να ακούσει τα όποια τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, ο κ. Μελισσάς άδραξε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους μαθητές των σχολείων αυτών και να συζητήσει επισταμένα μαζί τους για θέματα που άπτονται κυρίως της μαθησιακής διαδικασίας.

Εν συνεχεία, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας είχε συνάντηση στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίστα, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ι. Τρέλλη, με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Κ. Καραβία, και με τον Εκπαιδευτικό -Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου και Αιρετό στο ΠΥΣΔΕ- κ. Α. Καπρούλια.

Ο κ. Μελισσάς συνεχάρη προσωπικά τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την στήριξη που παρέχουν στους εκπαιδευτικούς αλλά και για την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν στην αναβάθμιση και στην βελτίωση των σχολικών χώρων.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ