Κεφαλονιά: Τι συνέβη τελικά στο περιστατικό της πλατείας Αργοστολίου με τους εφοριακούς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 09:25

Κεφαλονιά: Τι συνέβη τελικά στο περιστατικό της πλατείας Αργοστολίου με τους εφοριακούς

Μεγάλη έκταση έχει πάρει το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές μέρες στην Πλατεία Αργοστολίου, με πρωταγωνιστές τους ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης, ένα άγνωστο πρόσωπο και εφοριακούς υπαλλήλους.

Τι συνέβη όμως πραγματικά;

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο κατάστημα εστίασης, χωρίς την συνδρομή της αστυνομίας, οι εφοριακοί υπάλληλοι αποχώρησαν από το κατάστημα.

Μετά από 2-3 λεπτά, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, προσέτρεξε προς τους υπαλλήλους, οι οποίοι βρίσκονταν στο κέντρο της πλατείας και τους ζήτησε να της παραδώσουν τα δελτία παραγγελίας, ώστε να τα βγάλει φωτογραφία και να τα ξαναπάρουν.

Εκείνη την στιγμή προσέτρεξε στο σημείο και ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας και ένα τρίτο άγνωστο πρόσωπο.

Ο άγνωστος άνδρας, επιχείρησε να πάρει τα δελτία παραγγελιών από τα χέρια της εφοριακού, με αποτέλεσμα η εφοριακή υπάλληλος, να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος.

Εν συνεχεία, έφυγαν τα άτομα, κλήθηκε και μετέβη εκεί η αστυνομία, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμούσε να υποβάλει μηνύσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το τρίτο πρόσωπο, που ενεπλάκη στο επεισόδιο, είναι άγνωστο, τόσο ως προς τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, όσο και ως προς τους εφοριακούς υπαλλήλους.

Οι εφοριακοί υπάλληλοι, την επόμενη ημέρα ζήτησαν από την αστυνομία την συνδρομή της, ώστε να γίνει θυροκόλληση στις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στο κατάστημα, πράγμα το οποίο και συνέβη.

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250