Ιθάκη: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Βρέθηκε από λιμενικούς με μώλωπες

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 14:00

Ιθάκη: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Βρέθηκε από λιμενικούς με μώλωπες

Συνελήφθη 32χρονος που παραδέχτηκε ότι χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του. Τις φωνές της κοπέλας άκουσαν άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν για βοήθεια.

Οι άνδρες του Λιμενικού στην Ιθάκη παρατήρησαν ότι η 27χρονη είχε μώλωπες στα χέρια της και τη ρώτησαν πώς έγιναν. Η κοπέλα δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να την οδηγήσουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Στην ιατρική εξέταση που ακολούθησε βρέθηκαν και άλλοι μώλωπες στο σώμα της.

Κατόπιν ενημερώθηκε εισαγγελέας, ενώ ο 32χρονος σύντροφος της νεαρής γυναίκας μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο, όπου και παραδέχτηκε ότι έχει χτυπήσει την 27χρονη.

Στη συνέχεια συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει τα εξής

Στη σύλληψη ενός 32χρονου ημεδαπού προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ιθάκης, για παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν.3500/2006 (ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη), σε συνδυασμό με το άρθρο 308 του Π.Κ. (απλή σωματική βλάβη).

Συγκεκριμένα, μετά από φωνασκίες και κλήσεις σε βοήθεια που προερχόταν από γυναίκα στην περιοχή «ΜΑΡΑΜΠΟΥ» της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης, τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν μία 27χρονη ημεδαπή σε κατάσταση πανικού και τον 32χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε, με τη συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, διαπιστώθηκαν σωματικές βλάβες, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Ιθάκης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή: newsit.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250