2ο ΓΕΛ Αργοστολίου «Παναγιώτης Βεργωτής»: Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για τις πολύ καλές βαθμολογίες τους στις Πανελλήνιες

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 20:53

2ο ΓΕΛ Αργοστολίου «Παναγιώτης Βεργωτής»: Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για τις πολύ καλές βαθμολογίες τους στις Πανελλήνιες

2ο ΓΕΛ Αργοστολίου «Παναγιώτης Βεργωτής»

 

Με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για τις πολύ καλές βαθμολογίες που επέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αυτό αποτελεί ένα εφαλτήριο για την υλοποίηση των ονείρων τους. Ευχόμαστε επίσης να κάνουν τις σωστές επιλογές και να κατορθώσουν να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν.

Για μας τους εκπαιδευτικούς επιτυχία δεν είναι μόνο οι πολύ υψηλές βαθμολογίες.

Μεγάλη επιτυχία είναι και ένα μέτριο αποτέλεσμα όταν αυτό το έχουν επιτύχει μαθητές οι οποίοι ήταν αδύνατοι, αδιάφοροι αλλά όταν χρειάστηκε υπερέβαλαν εαυτόν, άλλαξαν συνήθειες, έβαλαν στόχους και μόχθησαν.

Η σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και τεράστια ψυχική ανθεκτικότητα , πάντα με τη πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών αλλά και τη πολύπλευρη συμπαράσταση των οικογενειών πους απέδωσε καρπούς σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για αυτούς.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδια καλή υγεία, μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και μια ανέφελη πορεία στη ζωή τους




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250