ΚΑΠΗ Κεφαλονιάς: Αποκριάτικο ξεφάντωμα πριν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 13:33

ΚΑΠΗ Κεφαλονιάς: Αποκριάτικο ξεφάντωμα πριν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση! (photos + video)

Πολύ κέφι και χορός στην αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ της Κεφαλονιάς στην αίθουσα εκδηλώσεων "Mythos" στα Τραυλιάτα, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα... ζέσταμα για την εμφάνισή τους στην παρέλαση του Καρναβαλιού του Αργοστολίου! Κείμενο – εικόνες : Γιώργος Χαλαβαζής Η ορχήστρα Μάκη Γεωργόπουλου με τον Διονύση Παγουλάτο ψυχαγώγησε το κοινό, ενώ αφιλόκερδος τραγούδησε όπως πάντα ο Μάκης Γαλιατσάτος (Ποέτας) και η Ειρήνη Καμινάρη διασκεδάζοντας τους ηλικιωμένους που δεν... κατέβηκαν από την πίστα!

Η αεικίνητη «Κλεοπάτρα» Αννα Ζαπάντη υπεύθυνη των ΚΑΠΗ , ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π Διονύσης Κοκκόσης είχαν φυσικά ξεχωριστό ρόλο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Παρών στον αποκριάτικο χορό και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Βανδώρος , ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και το μέλος του Επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας και ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Τα ΚΑΠΗ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στο Καρναβαλιού του Αργοστολίου με μια εμφάνιση... έκπληξη! Περιμένουμε να τους θαυμάσουμε και εκεί...

Δείτε παρακάτω τα βίντεο και τις φωτογραφίες


https://www.youtube.com/watch?v=ucXT0i3to5Y
https://www.youtube.com/watch?v=_GgnArQwGTg
https://www.youtube.com/watch?v=-LDZqUC_Mn4


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250