Κεφαλονιά: Δύο συλλήψεις για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:25

Κεφαλονιά: Δύο συλλήψεις για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα -από την Παρασκευή 21.01.2022 έως και σήμερα πρώτες πρωινές ώρες-, στην Κεφαλονιά, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, έξι -6- άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κεφαλονιά, κατά τη χθεσινή μέρα (27.01.2022), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, αντίστοιχα, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.   

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ο ένας την 25.01.2022 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, καθώς σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, -3- δισκία της ναρκωτικής ουσίας ecstasy και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη την 21.01.2022, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.

Τέλος, στη Ζάκυνθο, την 22.01.2022, από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ