Μεγάλη εκδήλωση του Επιμελητηρίου παρουσία Υπουργών & Αθηναϊκών ΜΜΕ - Τι είπε ο Σπαθής στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:32

Μεγάλη εκδήλωση του Επιμελητηρίου παρουσία Υπουργών & Αθηναϊκών ΜΜΕ - Τι είπε ο Σπαθής στον COSMOS 96,5

Στις επικείμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης αναφέρθηκε ο Σταύρος Σπαθής, μιλώντας στον COSMOS 96,5

Ο κ. Σπαθής,  ενημέρωσε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας θα φέρουν προς ψήφιση την έκδοση ενός χάρτη σε τύπο τετραδίου που θα διανεμηθεί  στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ούτως ώστε ο κάθε επισκέπτης να επιλέγει τον χάρτη με τα σημεία που θέλει να επισκεφθεί.

Επίσης το Επιμελητήριο προετοιμάζει όπως είπε την εκδήλωση που θα γίνει 14 Μαρτίου και θα αφορά την αδελφοποίηση με το Ελληνοσερβικό  Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ,το οποίο ήταν το πρώτο όταν ανέλαβαν την διοίκηση του Επιμελητηρίου που ζήτησε να υπάρχουν εκπρόσωποι της Κεφαλονιάς στο Διοικητικό του Συμβούλιο και όρισαν το 2018 τους Καμπανό και Μπάρλο.

Γενικός Γραμματέας στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης είναι ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ Μπράνισλαβ «Μπάνε» Πρέλεβιτς που θα τιμηθεί και για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ .

Θα παρευρίσκεται και η Εθνική βετεράνων Ελλάδος και θα γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι και θα υπάρχουν και παρουσίες από υπουργούς και προέδρους επιμελητηρίων. Θα γίνει επίσης θεσμός αρχής γενομένης της φετινής χρονιάς τα βραβεία καινοτόμου και βιώσιμης επιχειρηματικότητας και μακροβιότερης επιχείρησης  στην Κεφαλονιά και θα τιμηθούν 4 μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά. Την εκδήλωση θα  παρουσιάσει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης. Ενημέρωσε επίσης και για μία άλλη εκδήλωση τέλος Μαΐου με την διευρυμένη της Κεντρικής Ένωσης με 300 άτομα να βρίσκονται στο νησί μας. 

«Θεωρώ ότι το Επιμελητήριο όσο μπορεί παράγει έργο και είναι δίπλα στους επαγγελματίες με τον οποιοδήποτε τρόπο και ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και αυτές οι δράσεις που κάνουμε  αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε για τον εμπορικό κόσμο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Κλείνοντας ο κ.Σπαθής δήλωσε ότι είναι σε επαφή με τον κ. Δημήτρη  Ατσάρο τον Πρόεδρο  της Ομοσπονδίας  Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο από τον οποίο εξαιρούνται και ότι είναι δυνατόν να κάνει το Επιμελητήριο για τους επιχειρηματίες του χώρου που είναι και μέλη του θα το κάνει.

Εδώ το ηχητικό της συνέντευξης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250