Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου επισκέφθηκαν την Ionian Kalk

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 10:10

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου επισκέφθηκαν την Ionian Kalk

Οι μαθητές της Τρίτης τάξης του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, συνεχίζοντας τις διδακτικές επισκέψεις, στο πλαίσιο του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 επισκέφθηκαν την επιχείρηση ΙΟΝΙΑΝ KALK. Οι μαθητές αρχικά επισκέφτηκαν τα γραφεία της επιχείρησης. Εκεί συνάντησαν τον Κ. Σιδέρη ο οποίος τους παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας και τις συσκευές με τις οποίες πιστοποιείται η ποιότητα τους και τους ενημέρωσε για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

Στη συνέχεια πήγαν στους χώρους εξόρυξης άμορφου ανθρακικού ασβεστίου και τους χώρους αποθήκευσης των άλλων πρώτων υλών. Επίσης οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις μεθόδους περιβαλλοντικής αποκατάστασης του ορυχείου . Στο τέλος επισκέφτηκαν τους χώρους αποθήκευσης των τελικών προϊόντων της εταιρείας, καθώς και τους χώρους συσκευασίας. Ιδιαίτερη εντύπωση στους μαθητές έκανε το ρομπότ συσκευασίας.

Η επίσκεψη αυτή ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους μαθητές μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση της επιχείρησης, την κ. Ντούνη που συντόνισε την επίσκεψη και τον κ. Σιδέρη που μας ξενάγησε και μας ενημέρωσε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ


Ετικέτες: