Η συγκέντρωση του Παύλου Γερουλάνου στην Κεφαλονιά: «Ζω για την πολιτική και όχι από την πολιτική» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 09:15

Η συγκέντρωση του Παύλου Γερουλάνου στην Κεφαλονιά: «Ζω για την πολιτική και όχι από την πολιτική» (εικόνες)

Ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε στην Κεφαλονιά και μίλησε για το πρόγραμμα του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε εχθές το βράδυ σε συγκέντρωση στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στον χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και υποστηρικτές του πήγαν για να ακούσουν τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και την πρότασή του για την Αναγέννηση της κοινωνίας, της παράταξης και της οικονομίας.

Την παρουσίαση του υποψηφιου προέδρου είχε αναλάβει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός.

IMG 8157

Παρακάτω μερικά σημεία αναφοράς από την ομιλία του υποψηφίου, Παύλου Γερουλάνου:

"Έχω ένα σχέδιο για τη χώρα. Αυτήν τη στιγμή οδεύουμε προς χρεοκοπία. Αυτό συμβαίνει γιατί ρίχνουμε πολλά λεφτά σε χέρια λίγων, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο που έχει τελειώσει. Εγώ έχω ένα διαφορετικό σχέδιο. Ένα σχέδιο που αφορά κάθε γωνιά της Ελλάδος, κάθε κοινωνική ομάδα και λέει πώς θα πάει ο πλούτος όσο πιο κοντά στην κοινωνία γίνεται. Πώς η εξουσία θα πάει όσο πιο κοντά στην κοινωνία γίνεται. Αυτό είναι το σχέδιο μου και πιστεύω πως είναι κάτι διαφορετικό το οποίο αξίζει να δοκιμάσουμε.

Σε ό,τι αφορά τη δική μου υποψηφιότητα υπάρχουν 4 παράγοντες που εγγυώνται ότι ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να γίνει πράξη.

Πρώτον, υπάρχει πολιτική σκέψη και αυτό το σχέδιο, αυτό το δείχνει.

Δεύτερον, υπάρχει εμπειρία από την αγορά. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Ζω για την πολιτική και όχι από την πολιτική και γνωρίζω καλά την αγορά. Ξέρω τι σημαίνει να είναι ο δικαστικός κλητήρας έξω από το γραφείο σου. Και να σε παίρνουν οι τράπεζες για τα δάνειά σου.

Τρίτον, έχω δείξει σε όλη μου τη ζωή, ότι δουλεύω ομαδικά. Ότι δουλεύω στρατηγικά.

 Διοικητική εμπειρία. Ανέλαβα ένα υπουργείο και ως γνωστόν, φέραμε αποτελέσματα ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε και κάναμε πράγματα για να αυξήσουμε τον τουρισμό, να λύσουμε τα θέματα των χρηματοδοτήσεων και να κάνουμε μεγάλες τομές στον αθλητισμό.

Διοικητική εμπειρία, γνώση του ιδιωτικού τομέα, πολιτική σκέψη και ομαδικότητα. Αυτά είναι τέσσερα πράγματα τα οποία ενδυναμώνουν τη δική μου υποψηφιότητα."

Κλείνοντας ο Παύλος Γερουλάνος ζήτησε από τους όλους να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές διεκδικώντας ρόλο και λόγο στην πορεία της παράταξης και της χώρας.

Σπύρος Σακαλής

IMG 8130IMG 8132IMG 8140IMG 8141IMG 8142IMG 8143IMG 8144IMG 8145IMG 8147IMG 8148IMG 8149IMG 8151IMG 8152IMG 8154IMG 8155IMG 8160IMG 8164IMG 8168IMG 8174
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ