Μπράβο! Η Άσσος παρέλαβε τον απινιδωτή της! Το Σάββατο ενημέρωση - εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 14:43

Μπράβο! Η Άσσος παρέλαβε τον απινιδωτή της! Το Σάββατο ενημέρωση - εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή

Η Άσσος παρέλαβε τον απινιδωτή της και παράλληλα σε λίγες μέρες θα υπάρχει από το ΕΚΑΒ Πάτρας (Τομέας Κεφαλονιάς), ενημέρωση των κατοίκων για την χρήση του, αλλά και εκπαίδευση για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση!

Μάλιστα, για το λόγο αυτό, απεστάλη από τον πρόεδρο της Άσσου Χρήστο Κοκκόλη, email με αίτημα για εκπαίδευση των πολιτών στην ΚΑΡΠΑ ( Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση ) και Χρήση ΑΕΑ ( Αυτομάτου Εξωτερικού Απινιδωτη), το οποίο και έλαβε κατεπείγουσα εγκριτική απόφαση από το ΕΚΑΒ.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, το ΕΚΑΒ θα βρίσκεται στην Άσσο, και στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει το σεμινάριο όπου θα εκπαιδευτεί μια ομάδα ανανηπτών.

Επίσης, θα μπορούν να παρευρίσκονται και να το παρακολουθήσουν και όσοι χωριανοί το επιθυμούν.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ασσου κ. Χρήστο Κοκκόλη, σχετικά με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και μας τόνισε τα εξής: "Με ιδιωτική πρωτοβουλία καταφέραμε και αγοράσαμε έναν απινιδωτή και θέλω να ευχαριστήσω τον Τσάρλι Μενεγάτο και όλους όσους έδωσαν χρήματα για να αγοραστεί αυτός ο απινιδωτής, που θα βοηθήσει σε μία ώρα ανάγκης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο ΕΚΑΒ που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου και θα βρεθεί το Σάββατο στην Ασσο, για να μας ενημερώσει όλους μας".

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250