Μητέρα σπουδαστή ΑΕΝ στον COSMOS 96,5 : Ο γιος μου τραυματίστηκε - Περιμένουμε απάντησεις από τους υπεύθυνους

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:51

Μητέρα σπουδαστή ΑΕΝ στον COSMOS 96,5 : Ο γιος μου τραυματίστηκε - Περιμένουμε απάντησεις από τους υπεύθυνους

Στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η μητέρα ενός σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, που το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε επίθεση.

«Ήθελα να ενημερώσω – γιατί διάβασα σε κάποιο site της Κεφαλονιάς ότι υπήρχε τραυματισμός μόνο την δεύτερη μέρα, ενώ για την πρώτη μέρα δεν γράφει τίποτα – ότι υπήρξε και τραυματισμός σπουδαστή την πρώτη μέρα. Έγινε 2 μέρες και την πρώτη εισέβαλλαν 5 άτομα και χτύπησαν τον γιο μου και δεν ειπώθηκε πουθενά. Έχει χτυπηθεί στο μάτι, στο χέρι και στα πλευρά του, 5 άτομα τον χτυπούσαν. Δεν αναφέρθηκε πουθενά και είπα δεν είναι σωστό, να μην αναφέρεται ότι χτυπήθηκε και σπουδαστής».

 «Δεν τραυματίστηκαν άλλοι σπουδαστές. Εκείνη την ώρα μαζί με τον γιο μου ήταν άλλα 3 άτομα και όταν τους είδαν πήγαν κατευθείαν στους κοιτώνες τους και ο γιος μου δεν πρόλαβε να φύγει γιατί είχε ένα ατύχημα στο πόδι και τον χτύπησαν. Κανένας δεν ξέρει από που μπορεί να προήλθε αυτή η επίθεση. Για περιθωριακούς λένε, άτομα έξω από την σχολή… Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά ελπίζω οι τοπικές αρχές να βρουν από που προήλθε όλη αυτή η ιστορία. Από ένα ήσυχο νησί που είναι η Κεφαλονιά, έχει γίνει Far West».

«Όλοι οι γονείς ανησυχούν για τα παιδιά τους και έχουμε σκεφτεί, πως μπορούν τα παιδιά μας να φύγουν από εκεί και να κάνουν μαθήματα διαδικτυακά, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες σχολές. Έχω μιλήσει και με άλλους γονείς και όλοι περιμένουν να δουν τι συμβαίνει και περιμένουμε από τον διοικητή να μας ενημερώσει. Έμαθα ότι έβαλαν και επιπλέον φύλαξη. Θέλουμε να μάθουμε γιατί έγινε όλο αυτό».