Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 15:31

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου

 Θλίψη μεγάλη στην Κεφαλονιά στο άκουσμα ότι έφυγε ο Κώστας Βαρτελάτος. Ένας καθ'όλα αγαπητός κεφαλονίτης που υπηρέτησε και τον αθλητισμό ως πρόεδρος των Διλινατων  και την αυτοδιοίκηση, αλλά και ως δάσκαλος οδήγησης, πολλοί οδηγοί βγήκαν από τα χερια του.

Πρότυπο οικογενειάρχη και επαγγελματία, θα μας λείψει το ήθος και η ευγένειά του.

Το inkefalonia εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια μηνύματα

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ…

Ο Κώστας Βαρτελάτος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας…

Μας άφησε πρόωρα και πήρε το δρόμο για το Μεγάλο Ταξίδι...

Είχα την τύχη να τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια.

Άνθρωπος με ήθος και ευγένεια.

Ντόμπρος και συνεπής στο Λόγο του.

Καθαρός και ειλικρινής, με τίμησε με τη φιλία του…

Στην κόρη του Ευτυχία και τον γαμπρό του Ορέστη, αγαπητούς συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς και στους λοιπούς οικείους του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια…

Δημήτρης Μαρκάτος

Διευθυντής ΔΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

 

Τοπικό Συμβούλιο Φαρακλάτων 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Φαρακλάτων Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Βαρτελατου...

Το κενό που αφήνει στην τοπική κοινωνία του νησιού είναι μεγάλο...

Ένας εξαίρετος άνθρωπος με σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο του...

Θα σε θυμόμαστε με αγάπη...

 

Εξωραϊστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων

Αποχαιρετούμε στο τελευταίο του ταξίδι τον άνθρωπο, φίλο,τον πατέρα, δάσκαλο, τον πρόεδρο, τον δικό μας Κώστα Βαρτελάτο, αυτόν που μας άφησε μια πολιτισμική κληρονομιά μέσα από την προσφορά χρόνων στον αθλητισμό όλου του νησιού αλλά και του χωριού μας. Ήταν στυλοβάτης της ομάδας μας, αγωνιζόταν για να πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού μας αλλά και παραέξω. Ιδρυτικό, επίσης, μέλος του συλλόγου, προσέφερε πάντα με τον τρόπο του.

Θα μας λείψεις… Θα είσαι πάντα στη σκέψη και στην καρδιά όλων.

Ευχαριστούμε για όλες τις συμβουλές που μας έδινες απλόχερα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Εξωραϊστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων

 

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 

Αγνός, εμβληματικός, Κύριος.

Η προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο ανυπολογιστη.Θα λείψει σε όλους μας. Η οικογένεια του Α. Ο. Εικοσιμιας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Κ. Βαρτελατου.

 

AO ΦΩΚΑΤΑ 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος ΦΩΚΆΤΩΝ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη έναν παράγοντα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, έναν φίλο μα πάνω από όλα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που άφησε το στίγμα του στην κοινωνία μας σε ότι και αν δραστηριοποιούνταν.

Στα 12 πρωταθλήματα που συμμετείχε η ομάδα μας ήταν πραγματικά ένας φίλος ,ήταν κοντά στην ομάδα μας και πολλες φορες μας συμβούλευε.

Φίλε Κώστα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Συλληπητήρια στην οικογένεια του και σε όλον τον αθλητικό κόσμο γιατί ήταν ένας δικός μας άνθρωπος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.


ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΓΕΡΟΣ

Το Δ.Σ., τα μέλη,οι αθλητές,και οι φίλοι του αθλητικού σωματείου ΕΥΓΕΡΟΣ,εκφράζουμε τα θερμά συλυπητήριά μας στην οικογένεια του αγαπητού σε όλους μας Κώστα Βαρτελάτου.

Στηλοβάτης και ένας από τους θεμελιωτές της ΕΥΓΕΡΟΥ, μέλος των πρώτων διοικήσεών της,έμπρακτος υποστηρικτής της ομάδας,εμψυχωτής των αθλητών και κάθε καλής προσπάθειας,λάτρης του αθλητισμού και εξαιρετικός συνεργάτης.

Ο Κώστας Βαρτελάτος θα ζει πάντα στις καρδιές όσων των γνώρισαν και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού.

Με σεβασμό,

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ευγέρου.

 ψήφισμα για θάνατο Βαρτελάτου 001

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

«Η Κοινότητα Διλινάτων εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, Κώστα Βαρτελάτου ο οποίος έφυγε εχθές απροσδόκητα από τη ζωή , βυθίζοντας στη θλίψη το χωριό μας αλλά και όλο το νησί μας.

Υπήρξε άξιο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξελέγη 2 τετραετίες 1999-2006 δημοτικός σύμβουλος ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος.

Ο Κώστας ξεχώριζε για το ήθος του και την εργατικότητά του. Ήταν ένας άνθρωπος ακέραιος και ειλικρινής. Ένα πρόσωπο, αγαπητό στην τοπική κοινωνία καθώς έχει προσφέρει τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας αλλά και στην αγαπημένη του ομάδα «Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ»όπου διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος, όπως και στην «ΕΥΓΕΡΟ».

Η απουσία του αφήνει τεράστιο κενό σε όλους μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Κώστα».

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος, αγαπητός σε όλους, ο σύντροφος Κώστας, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια, την καλοσύνη, την αγάπη του για ζωή και τη πρόοδο του τόπου.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΡΟΥ 

Αγαπημενε Κωστα 

Σαν να μην περασε ουτε μια μερα θυμαμαι τον ερχομο σου απο την Αθηνα για μονιμη εγκατασταση στην λατρεμενη σου Κεφαλονια και στο χωριο σου Διλινατα

Νοικιασες το γραφειο σου διπλα στου Αντωνατου και ξεκινησες μια νεα επαγγελματικη καριερα σαν δασκαλος οδηγησης

Παραλληλα ασχοληθηκες με τον αθλητισμο που τοσο αγαπαγες και εδωσες χρονο και χρηματα ειδικα για το ποδοσφαιρο και την ομαδα της ΕΥΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ αργοτερα

Ησουν απο αυτους τους εκλεκτους που προσφεραν στον αθλητισμο και στην κοινωνια γενικοτερα χωρις να αποβλεπουν σε προσωπικο οφελος 

Γι αυτο και ειχες απο ολον τον κοσμο τον σεβασμο και την εκτιμηση

Ειχαμε την χαρα να συνεργαστουμε μαζι για πολλα χρονια στην ομαδα της ΕΥΓΕΡΟΥ και να θαυμασουμε την εργατικοτητα σου και την μεθοδικοτητα που ειχες στην διοικηση του Σωματειου

Ησουν αναντικαταστατος 

Η ειδηση του θανατου σου μας λυγισε ολους 

Το ακουσαμε αλλα δεν το πιστεψαμε 

Για εμας θα εισαι παντα ζωντανος στις καρδιες μας και στα ματια μας 

Με πονο ψυχης σου λεμε 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 

ΠΡΩΤΑ ΔΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΡΟΥ

 

Επτανησιακή Πρωτοβουλία

Ο Κώστας Βαρτελάτος, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και τον αθλητισμό ως πρόεδρος του ΑΟ Διλινάτων επί σειρά ετών.

Πρότυπο οικογενειάρχη και επαγγελματία, ένας σπουδαίος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης. Ένας άνθρωπος με ατόφια ιδεολογία και ακλόνητη πίστη στις αξίες του κινήματος.

Θα θυμόμαστε πάντα έναν γνήσιο αγωνιστή.

Θα μας λείψει το ήθος και η ευγένειά του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένεια του.

Από το Γραφείο Τύπου

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ 

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου.

Ο Κώστας υπήρξε ένας εξαίρετος οικογενειάρχης που διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα του. Προσέφερε πλούσιο έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην αθλητική κοινότητα του νησιού μας κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό των συνεργατών του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

NE ΚΙΝΑΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ 

242684992 335771718336465 5983938809093183250 n

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη τον Κώστα Βαρτελάτο, έναν αγωνιστή της ζωής και της παράταξης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, ιδρυτικό στέλεχος του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Γραμματέας της Τ.Ο. Διλινάτων.

Δίπλα πάντοτε στους νέους, να τους συμβουλεύει, να τους εμπνέει και να τους δίνει θάρρος, είτε ως δάσκαλος οδήγησης, είτε μέσα από την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα τον Α.Ο. Διλινάτων.

Όμως και το Κίνημα Αλλαγής στην Κεφαλονιά γίνεται φτωχότερο. Άνθρωποι με το ήθος και την ιδεολογική σταθερότητα του Κώστα Βαρτελάτου σπανίζουν στην εποχή μας! Πρωτοπόρος στους αγώνες για την Αλλαγή, στρατιώτης ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες της παράταξης.

Στη μνήμη του μπορούμε να δώσουμε μόνο μια υπόσχεση. Ότι θα θυμόμαστε πάντοτε τα λόγια του και την πίστη του στους νέους ανθρώπους και ότι θα αγωνιστούμε για την ενότητα, την εξέλιξη και τη πρόοδο της παράταξης που τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Σύλλογος Απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας

Καλό ταξίδι Κώστα…

Ο Σύλλογος Απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή  συλλυπητήρια του για τον χαμό του Κώστα Βαρτελάτου στους οικείους του και την οικογένεια του. 

Ο Κώστας υπήρξε για πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή στην πολιτική και αθλητική ζωή της Κεφαλονιάς . Είχε συνεισφορά ως Αντιδήμαρχος Αργοστολίου αλλά και ως δημοτικός Σύμβουλος. Παράλληλα διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του ΑΟ Διλινάτων και παράλληλα υπήρξε η  ψυχή της συγκεκριμένης ομάδας. 

Βιοπορίστηκε ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του  ενώ πάντα φρόντιζε να βρίσκει χρόνο για να ασχολείται με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.


Ετικέτες: