Γεώργιος Μολφέτας: «Φίλε Αγγούρια χθες στενοχώρησες πολλούς!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:40

Γεώργιος Μολφέτας: «Φίλε Αγγούρια χθες στενοχώρησες πολλούς!»

Άρθρο του Γεωργίου Μολφέτα Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι, Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι χθες με αυτά που έγραψε ο συνάδελφος Αγγούριας, θα στεναχώρησε τη Δημοτική Αρχή και κυρίως τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Νίκο Ανουσάκη! Συνάδελφε πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτά που έγραψες σε εκθέτουν και πολύ φοβάμαι μην σου έρθει και καμία μήνυση για συκοφαντία (είναι στη μόδα τον τελευταίο καιρό). Ρε Χρυσόστομε, ξέχασες όσα έχουν ειπωθεί στα Δημοτικά Συμβούλια; Ξέχασες όλα όσα είπαν ο Παρίσης και ο Ανουσάκης στο περιβόητο συμβούλιο για το δάνειο της Λειβαθούς;Ντροπή σου Χρυσόστομε. Κάνε αναδρομή στο παρελθόν και θυμήσου.

Όταν ο Μιχαλάτος «διέλυσε» τη δημοτική ομάδα του Φραντζή, οι περισσότεροι σύμβουλοι τον ακολούθησαν. Αλλά ξέρεις κάτι, αυτοί οι σύμβουλοι είναι ακόμα μαζί του και τον στηρίζουν πραγματικά και χωρίς να προσμένουν κάτι! Γιατί οι φιλίες του Μιχαλάτου δεν είναι πολιτικές , είναι πραγματικές.

Όταν ο Μιχαλάτος πήρε τους ψήφους των «δύο μεγάλων σογιών» (αν έτσι θέλεις να πιστεύεις) και κατάφερε να πάρει το 17% της Κεφαλονιάς, κάτι αδιανόητο για κάποιους άλλους (ξέρεις εσύ ποιους), μάντεψε ποιοι τρέχανε από πίσω του και τι εγκώμια του πλέξανε!

Όταν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του δανείου της Λειβαθούς, θυμάσαι τι είπανε γι ΄ αυτόν ο Παρίσης και ο Ανουσάκης;

Όταν λιποθύμησε η καθαρίστρια, ο Μιχαλάτος ήταν παρών και έμεινε στη θέση του, δεν έφυγε, δεν κρύφτηκε. Και ξέρεις γιατί;

Επειδή ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του!

Όταν ο Μιχαλάτος λέει ότι είναι ανεξάρτητος, είναι ανεξάρτητος. Δεν το παίζει δήθεν, ούτε τρέχει πίσω από κομματικά στελέχη. Δεν τα έχει ανάγκη. Είναι ικανός και μπορεί να σταθεί χωρίς δεκανίκια. Κάποιοι άλλοι μπορούν;

Ακόμα και η Δημοτική Αρχή του το αναγνώρισε. Πιστεύει ότι πρέπει να συνομιλεί μόνο με Ομπάμα και Πούτιν. Τυχαία πιστεύεις ότι είναι αυτή η αναφορά? Εγώ δεν το πιστεύω. Και ξέρεις κάτι, θα έρθει η μέρα που θα το δεις και αυτό! Μην γελάς καθόλου, θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις!

Πιστεύω ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναγνωρίσει τις πολιτικές ικανότητες του Μιχαλάτου και βλέπει σ΄ αυτόν κάτι ξεχωριστό, μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων που μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε πολλά προβλήματα του τόπου μας. Λίγοι Δήμαρχοι θα μπορούσαν και θα άντεχαν να λειτουργήσουν ένα Δήμο με τόσο μεγάλα ανοίγματα στην αγορά όσο της Λειβαθούς. Λίγοι Δήμαρχοι θα εξασφάλιζαν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για τους δημότες με λιγοστά χρήματα. Λίγοι Δήμαρχοι είναι σήμερα ψύχραιμοι γιατί δεν έχουν να φοβηθούν κάτι!

Φίλε Αγγούρια πιστεύω ότι με τα χθεσινά γραφόμενα σου, στεναχώρησες πολλούς!

Δεν πειράζει μπορεί και εσύ να είσαι αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας και από το τίποτα να δυναμιτίζεις καταστάσεις προκειμένου να βγάζεις τα απωθημένα σου. Είσαι τελικά αψυχολόγητη προσωπικότητα.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που γράφεις αρνητικά για μια επιλογή της δημοτικής αρχής. Θα μας πεις και άλλα αρνητικά ή να πάρω τη σκυτάλη και να συνεχίσω εγώ?