Γεώργιος Μολφέτας : Ακάκιε τα μακαρόνια να είναι ΜΙΣΚΟ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 11:21

Γεώργιος Μολφέτας : Ακάκιε τα μακαρόνια να είναι ΜΙΣΚΟ

Ακάκιε τα μακαρόνια να είναι ΜΙΣΚΟ

Αγαπητοί μου φίλοι,


Όλοι θα θυμάστε την παλιά διαφήμιση των ζυμαρικών ΜΙΣΚΟ  όπου ο ηγούμενος κλεισμένος στο μοναστήρι όπου όλα είναι γαλήνια και ιδανικά, έχει  μοναδική  έννοια να πάει  ο μοναχός Ακάκιος  στην πόλη και να αγοράσει μακαρόνια ΜΙΣΚΟ.


Αυτήν την εικόνα, με το συμπάθιο κιόλας, μου θυμίζει ο πρόεδρος του δημοτικού μας συμβουλίου  με την δημοτική πλειοψηφία.

Ο Πρόεδρος που λέτε σαν τον ηγούμενο, δεν βλέπει γύρω του κανένα  πρόβλημα.  Η καθημερινότητα του Κεφαλονίτη είναι ιδανική, η Κεφαλονιά έχει χαράξει αναπτυξιακή πολιτική την οποία ακολουθεί κατά γράμμα, το θέμα του ΤΕΙ μας έχει λυθεί όπως και αυτό  της Κρανιάς .  Η Δημοτική Αρχή χαίρει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ο Δήμος προχωρά με ταχύ ρυθμό και οι πολιτικοί προϊστάμενοι καθοδηγούν άψογα τις υπηρεσίες.

Καθαριότητα, λακούβες, παραλίες όλα έτοιμα! Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε  τα πρώτα τσάρτερ. Δεν υπάρχει να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε να γευτούμε τα αποτελέσματα των κόπων μας.

Αυτά βέβαια έχουν γίνει με άγχος και τρέξιμο για να προλάβουμε. Γι ΄αυτό το λόγο και οι τόσες κατεπείγουσες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Παρέλειψα βέβαια να σας πω ,ότι ο πρόεδρος μας  έχει δώσει διπλό αγώνα, αφού πέρα από την καθημερινή μάχη για να καταφέρει όλα τα παραπάνω,  έχει και  να αντιμετωπίσει  τον υπόγειο πόλεμο των παλιών ( στην ηλικία;  στην εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση;  αυτό  δεν το έχω καταλάβει ακόμα, πρέπει να ομολογήσω ).

Και μην νομίζετε ότι μόνο ο Πρόεδρος μας έχει αυτή την άποψη. Και ο αρθογράφος Αγγούριας έχει βεβαίως βεβαίως  την ίδια άποψη με αυτόν.  Σε καθημερινή βάση βλέπετε εκθειάζει την  δημοτική αρχή στην εφημερίδα Ημερήσιος και αρκετά συχνά σε τοπικό site .

Σας αναφέρω για παράδειγμα ότι χθες διαπίστωσε ότι συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο με την δημοτική πλειοψηφία να μην έχει ελλείψεις και παραφωνίες! Αυτό και αν είναι σημαντικότατο!
Το σπουδαιότερο από όλα  βέβαια είναι ότι πήρε ψήφους και από δυο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Για την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης κουβέντα, για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι άκρα του τάφου σιγή.

Μέλημα  για να αποκατασταθεί η ομαλότητα και η δημοκρατία, για να γιορτάσουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, είναι να υπάρχουν 41 υπάκουοι και χωρίς άποψη δημοτικοί σύμβουλοι.


Αφού λοιπόν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, ο ηγούμενος έχει ένα και μόνο ένα  μέλημα  μέσα στο μοναστήρι , να στείλει τον Ακάκιο (ποιος είναι ο Ακάκιος μην με ρωτάτε, σίγουρα κάποιος από το νέο αίμα που δίνει την μάχη αντάμα με τον πρόεδρο) στην πόλη να φέρει ζυμαρικά.

Κλείνοντας λοιπόν, αγαπητοί μου

ΑΚΑΚΙΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΚΟ.

Γεώργιος Μολφέτας