Πώς να φτιάξετε γιορτινές συνθέσεις με φωτάκια που εντυπωσιάζουν!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 09:31

Πώς να φτιάξετε γιορτινές συνθέσεις με φωτάκια που εντυπωσιάζουν!

Τα φωτάκια έχουν την τιμητική τους τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο! Σου παρουσιάζουμε μοναδικές συνθέσεις που μπορείς να κάνεις κι εσύ και μάλιστα μπορείς να τις διατηρήσεις και μετά τις γιορτές!/
Γι' αυτή τη σύνθεση χρειάζεσαι μερικά χάρτινα κυπελάκια και μια σειρά φωτάκια. Γράφεις πάνω στα κυπελάκια ένα ένα τα γράμματα για να σχηματίσεις μια γιορτινή λέξη (από Χριστούγεννα μέχρι happy new year ή ό,τι άλλο θέλεις). Περνάς ένα φωτάκι από τη σειρά από μέσα και έχεις μια μοναδική σύνθεση!


/
Τοποθέτησε πάνω σε ένα πλαϊνό τραπεζάκι του σαλονιού σου μια σειρά λευκά φωτάκια στα οποία μπορείς να στερεώσεις διακοσμητικά φύλλα ή λουλούδια αλλά και χριστουγεννιάτικες μπάλες (αν βάλεις διαφανείς το αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό). Στόλισε τα φωτάκια γύρω από ένα κουτί δώρου ή ακόμη και μια γλάστρα με αλεξανδρινό./
Τύλιξε φωτάκια γύρω από μια κενή κορνίζα. Τοποθέτησε τη μία πλάι στον καναπέ σου και άφησε μερικά φωτάκια να συνεχίζουν και κάτω από τον καναπέ. Κρέμασε μια δεύτερη κορνίζα στον τοίχο με φωτάκια τυλιγμένα γύρω της.


/
Σε μεγάλες γυάλες (διαφανείς λευκές, καφέ ή κόκκινες) τοποθέτησε μία ή δύο σειρές λευκά λαμπάκια. Δημιούργησε μια γωνιά στο σαλόνι σου όπου θα βάλεις τις γυάλες μαζί με στολίδια και άλλα διακοσμητικά, όπως ποτήρια του κρασιού με ψηλό "πόδι".


/
Δύο συμμετρικά αποξηραμένα δέντρα που αντί για φύλλα έχουν φωτάκια, φυτεμένα σε μεταλλικές γλάστρες και μάλιστα διάτρητες δημιουργούν μοναδικό θέαμα!


/
Τύλιξε ένα μεγάλο διακοσμητικό γράμμα ή ένα άλλο μεγάλο διακοσμητικό σου αντικείμενο με φωτάκια για να το αναδείξεις!


/
Μια μοναδική ιδέα είναι να τυλίξεις ένα στεφάνι από κλαδιά με φωτάκια, να προσθέσεις μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή faux χριστουγεννιάτικα λουλούδια ή ακόμη και κομμάτια από έλατο και να το κρεμάσεις με κόκκινη κορδέλα πάνω από το στολισμένο τραπέζι σου.  Επίσης σε ένα ψηλό βάζο μπορείς να βάλεις φωτάκια με κισσό και να το κάνεις το επίκεντρο του τραπεζιού σου!

Πηγή: Tlife.gr