Ελληνίδα μάνα γέννησε το παιδί της κόρης της!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 23:32

Ελληνίδα μάνα γέννησε το παιδί της κόρης της!

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και πρωτοποριακή απόφαση πήρε μια 55χρονη Ελληνίδα μητέρα, που για να βοηθήσει την κόρη της να αποκτήσει μωράκι, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα. Η γυναίκα έφερε πριν δυο μέρες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, για λογαριασμό της κόρης της.

Πρόκειται για την τέταρτη περίπτωση παρένθετης μητρότητας ανάμεσά σε μάνα και κόρη που γίνεται στην Ελλάδα και γέμισε χαμόγελα χαράς μια οικογένεια.

Η ιστορία της κυρίας Πένυς ξεκίνησε όταν η κόρη της, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που είχε και μετά από προσπάθειες που έκανε να συλλάβει παιδί, έμαθε πως δεν μπορεί να κυοφορήσει. Τότε η μητέρα της, ήταν αυτή που στάθηκε στο πλευρό της και πήρε την απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα στοπαιδίτης κόρης της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρένθετη μητέρα στη Μεσημεριανή Μελέτη, μαμά και κόρη πήραν την απόφαση και απευθύνθηκαν στον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Αθηνών κ. Κ. Πάντο, ο οποίος της βοήθησε να υλοποιήσουν την επιθυμία τους και να αποκτήσουν ένα υγιέστατο μωράκι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιατρός, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας υπήρχε δικαστική απόφαση που διαβεβαίωνε πως η κόρη δεν μπορούσε να κυοφορήσει, καθώς επίσης κι ότι το μωρό με το που γεννηθεί καταγράφεται στο όνομα της βιολογικής του μητέρας, όπως και έγινε.

Πηγή: Τlife.gr