Το σπίτι των Flintstones υπάρχει, και πωλείται!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 21:11

Το σπίτι των Flintstones υπάρχει, και πωλείται!

Όταν το δείτε ίσως να σκεφτείτε που είναι ο Fred, η Wilma, το μαμούθ που χρησιμοποιούσαν για το μπάνιο τους και οι υπόλοιποι δεινόσαυροι που έπλεναν τα πιάτα, έκαναν τον σκουπιδοφάγο και όλα τα σχετικά. Δυστυχώς, μπορεί το σπίτι να υπάρχει στην πραγματικότητα, ωστόσο όλα τα παρελκόμενα παραλείπονται!

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, το εν λόγω κτίσμα ανήκει στον Dick Clark και την σύζυγο του Kari, οι οποίοι πρόσφατα αποφάσισαν να το πουλήσουν στην τιμή των $3.500.000. Βρίσκεται στο Malibu της Καλιφόρνια και μοιάζει σα να έχει βγει από την σειρά κινουμένων σχεδίων «Flintstones».

Όπως αναφέρει με το μεσιτικό γραφείο του Coldwell Banker στο Malibu, αποτελεί ένα ρομαντικό καταφύγιο διασημοτήτων με απαράμιλλη θέα 360 μοιρών του Ειρηνικού Ωκεανού, των Channel Islands, των Boney Mountains και της Serrano Valley. Επίσης, η θέα του ηλιοβασιλέματος και της φωτισμένης

πόλης είναι εκπληκτική. Πρόκειται για ένα ευφάνταστο αρχιτεκτονικό δημιούργημα σε κτήμα 22,89 στρεμμάτων που παντρεύει αρμονικά το σχέδιο, τη λειτουργικότητα και την ομορφιά. Είναι χτισμένο στην κορυφή ενός βουνού και κατακλύζεται από την εκπληκτική θέα του ωκεανού και του βουνού που επηρεάζεται από την αλλαγή του φυσικού φωτισμού και τον τρόπο που οι ηλιακές ακτίνες λούζουν το τοπίο. Ο ογκώδης εσωτερικός χώρος και η τεράστια έκταση των γυάλινων παραθύρων συντελεί στο να υπάρχει ανεμπόδιστη θέα και σύνδεση με τη φύση. Τέλος, οι θολωτές οροφές ενισχύουν την όμορφη διαβίωση.