16χρονη κάλεσε κατά λάθος... 30.000 άτομα σε πάρτι!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 14:35

16χρονη κάλεσε κατά λάθος... 30.000 άτομα σε πάρτι!

Πάνω από 3.000 νεαροί κατέκλησαν την πόλη Χάρεν, προκαλώντας σοβαρα επεισόδια.  Σε βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και νεαρών κατέληξε ένα πάρτι γενεθλίων την Παρασκευή, στην πόλη Χάρεν της Ολλανδίας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έξι άτομα τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων σοβαρά, ενώ έγιναν πάνω από 20 συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω από το 30.000 άτομα δέχτηκαν πρόσκληση μέσω του Facebook για ένα πάρτι γενεθλίων. Οι προσκλήσεις προορίζονταν για ένα μικρό αριθμό καλεσμένων, αλλά η δεκαεξάχρονη
που διοργάνωνε το πάρτι δημοσίευσε κατά λάθος το γεγονός στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα πάνω από 3.000 νεαροί να κατακλύσουν την πόλη Χάρεν.

Η Ολλανδική αστυνομία είχε τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για πάνω από μία εβδομάδα, χωρίς όμως να αποφύγει τελικά τα επεισόδια.

Σύμφωνα με το Reuters, πολλά μαγαζιά υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και πολλά φανάρια στους δρόμους της πόλης καταστράφηκαν, προτού η αστυνομικές δυνάμεις καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο το βίαιο πλήθος των νεαρών.

Πηγή: skai.gr