Μαγιό: Τι είναι φέτος στην μόδα;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 00:17

Μαγιό: Τι είναι φέτος στην μόδα;

Οι εξορμήσεις στην παραλία έχουν αρχίσει και σιγά σιγά ξεκινούν και οι διακοπές! Αυτό σημαίνει μπάνια και βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, του Ιονίου και όχι μόνο. Απαραίτητο αξεσουάρ για ένα απολαυστικό μπανάκι είναι φυσικά το μαγιό σας... Τι είναι όμως φέτος στη μόδα; Ποιες τάσεις επικρατούν;

Κυρίαρχη τάση στη φετινή μόδα των μαγιό δεν είναι άλλη από το Mix and Match, δηλαδή διαφορετικό πάνω και άλλο κάτω. Πρόκειται για μία τάση που έχει φορεθεί πολύ και πέρσι και σας δίνει το δικαίωμα να παίξετε με τα χρώματα και να ταιριάξετε ότι θέλετε. Μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε και την τάση neon στην εμφάνιση σας στην παραλία, διαλέγοντας χρώματα έντονα που φωσφορίζουν, πορτοκαλί με πράσινο ή φούξια με κίτρινο κλπ.

Επίσης, θα φορεθούν μαγιό σε σχέδια της δεκαετίας των 80′s, σε φλούο χρώματα όπως το πορτοκαλί, που θα έχουν λεπτομέρειες με βολάν, ενώ δεν λείπουν και τα ολόσωμα τύπου Baywatch με σύγχρονες λεπτομέρειες.

Και μιας που αναφέραμε τα ολόσωμα, αυτά επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα και δε μένει παρά να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, αναδεικνύοντας τα όμορφα στοιχεία και κρύβοντας τυχόν ατέλειες. Για παράδειγμα το ολόσωμο τύπου κορσέ κολακεύει τις σιλουέτες με καμπύλες.

Τέλος, το κλασσικό μαγιό τριγωνάκι δεν λείπει ποτέ από την παραλία. Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις, υφάσματα και σχέδια και συνήθως φοριέται από πιο νεαρές κοπέλες.
Πηγή: beautetinkyriaki.gr




00 inkefalonia general ad 300X250