Το tattoo του Βουλγαράκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 15:04

Το tattoo του Βουλγαράκη

Ο φωτογραφικός φακός εστίασε στη δεξιά του ωμοπλάτη, εκεί όπου ο πρώην υπουργός έχει χαράξει tattoo με ιδιαίτερο, διπλό, συμβολισμό.


Πρόκειται για τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο συμβολίζει την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του – σε κάθε φύλλο του είναι χαραγμένο το αρχικό γράμμα από τα ονόματά τους. Το «τριφύλλι» όπως λέει ο ίδιος συμβολίζει όμως και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν μόλις το περασμένο Σάββατο, όταν ο πρώην πολιτικός εθεάθη στο Ηράκλειο της Κρήτης στην παραθαλάσσια περιοχή Κοκκίνη Χάνι, εκεί που βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας Βουλγαράκη.



Ο φωτογραφικός φακός εστίασε στη δεξιά του ωμοπλάτη, εκεί όπου έχει χαραχτεί το τατουάζ, τη στιγμή που ο κ. Βουλγαράκης κρατούσε από το χέρι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του. Το ερέθισμα για να κάνει το τατουάζ το πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης από το μεγαλύτερο γιο του Απόστολο, όταν εκείνος χάραξε στο πόδι του το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι». Αφού έκανε μια πρόχειρη έρευνα στο Ίντερνετ, ο πρώην υπουργός κατέληξε στην απόφαση να κάνει σχεδόν το ίδιο προσθέτοντας απλώς ένα ακόμα φύλλο στο σχέδιο ώστε να χωρέσουν τα ονόματα των παιδιών του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ