«Ο Τζιάνι και οι γυναίκες του» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 21:35

«Ο Τζιάνι και οι γυναίκες του» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου

Την ταινία «Ο Τζιάνι και οι γυναίκες του» παρουσιάζει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 9μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» η Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου.
Υπόθεση: Ο Τζιάνι είναι αισίως εξήντα χρονών όμως ακόμα είναι ακμαιότατος. Ευγενικός, με μεγάλες αντοχές και υπομονή, στηρίζει όλη του την οικογένεια: τη γυναίκα του, που εργάζεται σε μια δουλειά με απαιτήσεις, την κόρη του και το αγόρι της που μένουν μαζί τους, το σκύλο και τη γάτα. Επίσης την ενενηντάχρονη μητέρα του, ξεπεσμένη αριστοκράτισσα η οποία επιμένει να ξοδεύει και να ζει ανέμελα παρέα με τις φίλες της στην οικογενειακή βίλα στα περίχωρα της Ρώμης. Η μονότονη ζωή του Τζιάνι αναστατώνεται όταν ο φίλος του Αλφόνσο, προκειμένου να του "ανοίξει" τα μάτια, του εκμυστηρεύεται πως όλοι οι φίλοι τους έχουν ερωμένες. Συγκλονισμένος από την αποκάλυψη, αποφασίζει να δράσει άμεσα...
Κωμωδία, Ιταλία, Ιταλικά, Έγχρωμο, 2011, 90'
Πρωταγωνιστούν:
Τζιάνι ντι Γκρεγκόριο, Βαλέρια ντε Φραντσίζις Μπεντόνι, Αλφόνσο Σανταγκάτα, Ελιζαμπέτα Πικολομίνι, Βαλέρια Καβάλι, Αϊλίν Πράντι, Κριστίνα Τσεπράγκα, Μικελάντζελο Τσιμινάλε, Τερέζα ντι Γκρεγκόριο, Λίλια Σίλβι.