Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Sila: Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης τηλεοπτικής αναμέτρησης;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 09:09

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Sila: Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης τηλεοπτικής αναμέτρησης;

Το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε ο τελικός του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, με βασικό του αντίπαλο τις περιπέτειες της εσώκλειστης Τουρκάλας, Sila, αλλά και την παρέα του Παρά Πέντε που εξακολουθεί και φέτος να συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού. Η αλλαγή στην ημέρα προβολής του show έγινε, ώστε να μην βρεθεί απέναντι από τον αγώνα Αγγλίας - Ιταλίας στο Euro. Τα ταλέντα γλίτωσαν την αναμέτρηση με το Euro, κατάφεραν να επιβληθούν όμως, στην όμορφη Sila;

Η απάντηση είναι όχι. Η τουρκική σειρά του MEGA φαίνεται πως έχει φανατικούς τηλεθεατές που δύσκολα αλλάζουν κανάλι την ώρα προβολής της. H Sila έφτασε στο 30,4% το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας στο 27% τον τελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Την ώρα προβολής του σίριαλ η τηλεθέαση του show κινήθηκε κάτω από το 20%, ενώ ξεπέρασε το 30% μετά τις 23:15, αφού δηλαδή, είχε τελειώσει και το Παρά Πέντε. Στο τελευταίο τέταρτο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen έγραφαν 39,7%.

Το Παρά Πέντε αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος για το show του ΑΝΤΕΝΝΑ. Η γνωστή μας πεντάδα έστειλε την τηλεθέαση του MEGA στο 24,5%.

Πηγή: zappit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ