Σάμος: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους Cessna - Νεκροί δύο επιβαίνοντες

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 21:51

Σάμος: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους Cessna - Νεκροί δύο επιβαίνοντες

samosvoice

Τραγωδία στη Σάμο καθώς νεκροί εντοπίστηκαν δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους Cessna που αγνοείτο στην περιοχή

Νεκροί είναι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Cessna 172, το οποίο έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου και συγκεκριμένα στην περιοχή Ποτοκάκι. Όπως μετέδωσε το OPEN, πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλιευτικό σκάφος μαζί με σκάφος της Frontex που έφτασαν στο σημείο για εντοπισμό αγνοουμένων εντόπισαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους και επιβεβαίωσε την πτώση του ενώ στην περιοχή επιχειρούν έρευνες και σκάφη του Λιμενικού.

Το μικρό αεροσκάφος, το οποίο προέρχονταν από το Ισραήλ, αντιμετώπισε προβλήματα, πάνω από το αεροδρόμιο της Σάμου, ταλαντεύτηκε στον αέρα και τελικά κατέπεσε στο νερό γύρω στις 20:00. Σύμφωνα με το samosvoice, η πτώση του αεροσκάφους σημειώθηκε στην προσπάθεια προσγείωσής του στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος», ενώ προηγήθηκε και έκρηξη, πιθανότατα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να κομματιαστεί.

Στην περιοχή Ποτοκάκι έσπευσαν ένα αλιευτικό, ένα σκάφος της Frontex και ένα περιπολικό του Λιμενικού ενώ ελικόπτερο σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας συμμετέχει στις έρευνες.

 Ποτοκάκι της Σάμου έχουν σπεύσει ένα αλιευτικό, ένα σκάφος της Frontex και ένα περιπολικό του Λιμενικού. Ελικόπτερο σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας συμμετέχει στις έρευνες.

ΕΘΝΟΣ