Πυροβόλησαν το σπίτι του Φουρθιώτη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 23:24

Πυροβόλησαν το σπίτι του Φουρθιώτη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

Άγνωστοι πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:20, όταν άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν το φυλάκιο που είναι στην είσοδο της μονοκατοικίας το οποίο δεν έχει φρουρό και ήταν άδειο.

Μάλιστα, φέρεται ότι ο παρουσιαστής ειδοποίησε την αστυνομία και είπε πως ένας πεζός με σκούρα ρούχα άνοιξε πυρ προς την οικία του.

Κατά πληροφορίες η αστυνομία βρήκε αρκετούς κάλυκες από καλάσνικοφ. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ερευνούν την περιοχή.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την επικαιρότητα με την φρουρά της αστυνομίας που είχε αναλάβει την προστασία του.

Μάλιστα αίτημά του να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, και να μην εκτελεστεί η απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ που του αφαίρεσε τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του δεν έγινε αποδεκτή .

Η πρόεδρος. άλλωστε, του Δ΄Τμήματος του ΣτΕ απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα λέγοντας ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.

ieidiseis.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250