Σάλος: Οδηγεί με τα πόδια στον αυτοκινητόδρομο και το μεταδίδει live!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:39

Σάλος: Οδηγεί με τα πόδια στον αυτοκινητόδρομο και το μεταδίδει live!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες βίντεο που κυκλοφορεί και απεικονίζει έναν άνδρα να οδηγεί το αυτοκίνητό του με... τα πόδια!

 Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες βίντεο που κυκλοφορεί και απεικονίζει έναν άνδρα να οδηγεί το αυτοκίνητό του με… τα πόδια!

Στο βίντεο που έχει προκαλέσει αίσθηση o ασυνείδητος οδηγός φαίνεται να κινείται με το όχημά του σε αυτοκινητόδρομο και να τραβάει βίντεο ενώ συγκρατεί το τιμόνι μόνο με τα πόδια του.

Δείτε επίσης: Το τραγικό λάθος, που οδήγησε στον θάνατο τον Αλ Μπαγκντάντι

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, το βίντεο έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού.

Έχει εντοπιστεί ο οδηγός

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για οδηγό νταλίκας, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση.

Μιλώντας στην κυπριακή τηλεόραση ο διευθυντής της κυπριακής Τροχαίας, Γιάννης Γεωργίου έκανε λόγο για μια ανεύθυνη πράξη, αφού δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του αλλά ούτε και τους άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Εξήγησε ότι έχει εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άντρας και θα κληθεί για κατάθεση για να σχηματιστεί τάχιστα η υπόθεση και να καταχωρηθεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό έγινε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, πλησίον του χωριού Μαρώνι.

Πηγή: in.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=_xq4co4TwGI




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ