Στη λίστα Λαγκάρντ το ζεύγος Βουλγαράκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 08:40

 Στη λίστα Λαγκάρντ το ζεύγος Βουλγαράκη

Στη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν και τα ονόματα του Γιώργου Βουλγαράκη και της Αικατερίνης, όπως επιβεβαίωσε ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης στην επιστολή του προς την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Σε ανακοίνωση της επιτροπής της Βουλής, σημειώνεται ότι ο κ. Πεπόνης στην επιστολή του επισυνάπτει και τα στοιχεία του λογαριασμού που διατηρούσε το ζευγάρι στην ελβετική τράπεζα HSBC.

Η επιτροπή με ομόφωνη απόφασή της έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να διενεργήσουν τον προβλεπόμενο από τον νόμο αναδρομικό έλεγχο και να υποβάλλουν το συντομότερο δυνατόν το σχετικό πόρισμα.

Στη λίστα την οποία δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό Ηοt Doc υπήρχαν τα ονόματα τα "Peleki Ekaterini" και Voulgaraki Aikaterini".

Μετά τη δημοσιεύση, ο κ. Βουλγαράκης είχε αντιδράσει με το εξής Tweet. "Zούμε εποχές του αλήστου μνήμης Τόμπρα", σημείωνε και δήλωνε κατηγορηματικά πως "ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου είχαμε ή έχουμε καμία εξωχώρια εταιρεία ούτε λογαριασμό στο εξωτερικό. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα για μια ακόμη φορά".

lifo




00 inkefalonia general ad 300X250