Μ. Κασσής: Δεν είμαι πια στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 08:37

Μ. Κασσής: Δεν είμαι πια στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (VIDEO)

null Στην ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Κασσής, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων και διευκρινίζοντας ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του.

«Από τη στιγμή που ειπώθηκε (στην ταραχώδη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ) πως οποίος δεν ψηφίσει τα μέτρα να σηκωθεί και να φύγει, από χθες το βράδυ δεν είμαι πια στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε.

Ο κ. Κασσής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην ηγεσία του κόμματος, που την κατηγόρησε για ασυνέπεια, όσο και σε συναδέλφους του στο κόμμα που θέλουν να υπουργοποιηθούν, αναφέροντας ονομαστικά στους κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη.

«Στο ΠΑΣΟΚ δεν ακούν τίποτε. Εγώ δεν είπα ότι διαφωνώ με όλα τα μέτρα, και ότι δεν γνώριζα για περικοπές όμως δεν αξιολογούνται τα πράγματα» ανέφερε. «Μιλούσε για οριζόντιες περικοπές και μείωση των συντάξεων προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Κασσής ανέφερε δε, δηκτικά ότι «κάποιοι θέλουν να γίνουν υπουργοί, αυτοί που ήταν υπουργοί, όχι όλοι, οι Χρυσοχοΐδιδες, οι Λοβέρδοι.»

Όπως είπε, δεν υπάρχει αντάρτικο βουλευτών, καθώς ο ίδιος είναι συνεπής των πράξεων και των λόγων του. «Αυτοί που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν προεκλογικά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πού είναι τα 18 δισ. των ισοδυνάμων του Σαμαρά; Ποιες είναι οι περικοπές στο υπουργείο Άμυνας; τα 42 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 550 – 600 εκατ. ευρώ που έλεγαν;» τόνισε ο κ. Κασσής.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν το χαρίζω σε κανένα θα το πάρω μαζί μου» πρόσθεσε ο βουλευτής.

ΣΚΑΪ




00 inkefalonia general ad 300X250