Σαμαράς: Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 13:25

Σαμαράς: Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι για την παράταξη, για τη ΝΔ, για τον Σαμαρά. Είναι για την πατρίδα, θα καθορίσουν για πολλά χρόνια το μέλλον των παιδιών μας και είναι μεγάλα τα διλήμματα που διακυβεύονται, ευρώ ή δραχμή, ασφάλεια ή φόβος, κυβέρνηση ή ακυβερνησία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο του δήμου Δέλτα Γιώργο Γλώσση και εκπροσώπους τοπικών φορέων ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνθηκε στους Μακεδόνες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι την Κυριακή θα επιλέξουν την ευθύνη και όχι την ανευθυνότητα.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα, κυρίως αγροτικά, του δήμου Δέλτα και σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν διαπραγματεύσεις και θα ληφθούν αποφάσεις για την αγροτική πολιτική στην ΕΕ, που θα είναι σημαντικές για το μέλλον του αγροτικού κόσμου.

Τόνισε, επίσης, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να δοθούν και πόροι μαζί με τις αρμοδιότητες για να μπορέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η ανεργία είναι το πρώτο πρόβλημα της χώρας και πάνω σε αυτό έχει καταρτιστεί ολόκληρο το πρόγραμμα του κόμματος. Ο στόχος είναι σε πρώτη φάση να σταματήσουν να μπαίνουν «λουκέτα» σε επιχειρήσεις, με τα
χρήματα που θα πέσουν στην αγορά και στη συνέχεια να αρχίσουν να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σαμαράς περπάτησε στο κέντρο της Σίνδου, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχ και συνομίλησε με κατοίκους

ΤΑ ΝΕΑ