Πορνοστάρ πίσω από τη σφαγή στον Καναδά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 09:40

Πορνοστάρ πίσω από τη σφαγή στον Καναδά

Iστορία φρίκης στο Μόντρεαλ. Άγρια δολοφονία 30χρονου. Ο θύτης τον έκοψε κομματάκια και ταχυδρόμησε τα μέλη του.Φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς συμπληρώνεται κομμάτι - κομμάτι το πάζλ της ανατριχιαστικής δολοφονίας άνδρα, περίπου 30 χρόνων, μέλη του οποίου στάλθηκαν την Τετάρτη σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας, μέσω των Καναδικών Ταχυδρομείων. ενώ ο κορμός του βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε κάδο απορριμάτων του Μόντρεαλ.


Κύριος ύποπτος του ιδεχθούς εγκλήματος θεωρείται 29χρονος πορνοστάρ από το Τορόντο, ο οποίος φέρεται να έχει φύγει από τον Καναδά.

Η αστυνομία έδωσε το όνομα και τη φωτογραφία του υπόπτου στην Ιντερπόλ κι έτσι ο φερόμενος ως δράστης καταζητείται πλέον διεθνώς.

Όπως δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας του Μόντρεαλ, Ίαν Λαφρενιέρ, εκτιμάται ότι ο 29χρονος έχει διαφύγει εκτός Καναδά, καθώς άφησε σημείωμα στον ιστότοπό του γράφοντας πως θα εξαφανιζόταν "από προσώπου γης".

Η αστυνομία εικάζει ότι ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το θύμα, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα άτομο, που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά τα στοιχεία του δεν θα κοινοποιηθούν πριν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος δεν έχει βαρύ ποινικό μητρώο, γι αυτό οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειες εντοπισμού του μέσω διαδικτύου. Στο ποινικό μητρώο του 29χρονου πορνοστάρ περιλαμβάνονται κάποιες μικροαπάτες το 2005, ενώ στον προσωπικό του ιστότοπο "φιλοξενούνται" βίντεο με εκτελέσεις κατοικίδιων.

Στην πολυκατοικία του δυτικού Μόντρεαλ, όπου ζούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι ένοικοι ανέφεραν ότι ήταν ήσυχος και δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Πηγή: news247.gr