Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη: Ήταν το στήριγμα της αδερφής του... ρήμαξαν την οικογένειά μας

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 09:10

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη: Ήταν το στήριγμα της αδερφής του... ρήμαξαν την οικογένειά μας

Ο τραγικός πατέρας του Γιώργου, του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε χθές στο Νέο Ηράκλειο, κ. Λάμπρος Φουντούλης συγκλονίζει με όσα λέει. "Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;" αναρωτιέται ενώ περιγράφει το γιο του ως ένα άγιο παιδί που δεν είχε πειράξει κανέναν και ήταν το στήριγμα της αδερφής του που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

https://youtu.be/XRao-oA8o98

Ο πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε συντετριμμένος "Σκοτώσανε το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκέι γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατεβάινανε τα παιδιά να φύγουνε και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί... Το σκοτώνασε πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. ¨ητανε επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί αγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν εέτσι άνανδρα και ύπουλα... Τι κανανε; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νικήσανε τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή".

"Τον είχα προειδοποιήσει να πηγαίνει"


Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον είχε προειδοποιήσει να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης καθώς αποτελούσαν στόχο. "Μου ζήτησε 10 ευρώ γιατί ήταν άνεργος και μου είπε πως θα πήγαινε για καφέ. Του τα έδωσα και δεν τον ξαναείδα. Του έλεγα παιδί μου μην πηγαίνεις εκεί πέρα σας έχουν στοχοποιήσει... Όλη μέρα τα κανάλια λένε για τη Χρυσή Αυγή. Αν θέλεις όταν γίνουν εκλογές και τους πιστευεις, ψήφισέ τους. Μην πηγαίνεις εκεί..."

Σύμφωνα με τον ίδιο ο γιος του του είχε απαντήσει "Δε γίνεται τίποτα μπαμπά, πάμε ακούμε και φεύγουμε, πάμε για καφέ από κάτω".

Ο Γιώργος είχε μία αδερφή με ειδικές ανάγκες για την οποία αποτελούσε στήριγμα. Όπως λέει ο τραγικός πατέρας "Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Μετά από δυο χρόνια κάναμε τον Γιώργο. Ένα γερό παιδί με λαχτάρα και χαρά που ήταν όλη μας η ζωή και μας το σκοτώσαν εέτσι άδικα. Ήταν το στήριγμα στην αδερφή του και μας κατέστρεψαν την οικογένειά μας. Μας διαλύσανε, μας ρήμαξαν τη ζωή".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο φίλος του Γιώργου Φουντούλη. "Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ίσα ίσα που ήταν χαμογελαστός και πολύ χαμηλών τόνων".